• Jurki
    28k
    znam da nije tak, ali kaj se mene tice.. nek protiv tovara svaki put skinu gace.. a protiv nas idu 300 posto i na noz... a mi ako smo pravi bez obzira na njihov angazman ih moramo dobiti.

Isto tak i ti igraci se zele prodati dalje.. pa normalno da ce dati protiv obje ekipe maksimalno koliko mogu u tom trenutku.
    Uvjeren sam da u Hnlu nitko nikome ne skida gace jer se svaki od tih igraca bori prvenstveno za sebe i svoj ugovor.

Omjer u bodovima od 2020.te godine je 45-25 za tovare. Kaj je i realan omjer.
  • podravskimodrikibicPMK
    554
    nek ovo bude i zakljucak te teme, ja nisam rekao da skidaju gace nego da mi se cini da igraju s manje zara, postujem tvoje misljenje i hvala na razmjeni argumenata
  • Dino
    5.8k

Crni dalmatinac i crni zagrepcan. Prejako za vidjet :lol:
  • Danko
    3.6k
    " Da je Hajduk ranije igrao kao na Drosini, te da ih je predvodio Livaja u ovakvoj formi, Dinamo ne bi bio miran"
    SN
  • Thor
    4.6k
    a da babi izraste ona stvar bila bi deda :lol: SN
  • Filip85
    1.6k
    Bože koja glupost. Ako imaju deset bodova manje od nas, a od 9 mogućih protiv nas (za sada) osvojili samo jedan, onda valjda računica kaže da su derbiji, a ne male utakmice, te zbog kojih su sada u zaostatku. Matematika 1.osnovne - prvo polugodište.

:zip:
  • Jurki
    28k
    Ako imaju deset bodova manje od nas, a od 9 mogućih protiv nas (za sada) osvojili samo jedan — Filip85

Pokrali ih suci. Kolaric previse produzio utakmicu u Zagrebu, Erceg na dva Poljudska derbija nije iskljucio niti jednog Dinamovog igraca i nije sudio niti jedan penal.
    Ae brale pokralo ih.
  • Crusades
    26.1k
    Kakvi raspali klošari. Kampanja ne jenjava.
  • rokikaciga
    18.9k
    Ne znam jel hoce od rezultata, financijske stabilnosti, rjesavanja krimosa iz kluba itd

Uostalom stadion je bastina i ne moze u rusenje, moze samo povratak u prvobitno stanje.
  • dragošlapa
    485
    E alo, penali nisu mjerilo sudačkog guranja, samo sudačka nadoknada!!
    SuDaČkA nAdOkNaDa!!
  • Efes Pilsen
    17.2k
    To je jal. Doslovno defincija.
  • Ljubo
    1.9k
    žele novi stadion, može. Jedini uvjet je da vrate sve pare koje su dobili za obnove i zaštitu kao kulturno dobro.
  • FrenchMontana
    1.8k
    Ovo nije jal, ali… znači jal na kvadrat. Naravno, ne bi to bili oni da se ne spomene i Dinamo.

Prozivaju Fabijanića jer, eto, otkud njemu pravo da štiti Magaševo djelo, za što ga je Magaševa obitelj ovlastila.

Logika, moral i poštenje… sve je to nebitno, Ajduk je iznad svega.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    MK nikako neće dopustit skidanje zaštite. Može se dogoditi ili da krenu s nasilnijim "metodama uvjeravanja" ili da se slučajno jel dogodi požar s time da bi i to tr3balo bit na tako velikoj razini da bude za rušenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.