• DrRatoljub
    666

Inače bi mi malo bilo žao Osijeka. Ovako mi je žao da im nismo još 7 zabili. Neka dečko misli idući put.
  • mlinchica
    5.4k
    Hej, malo jači europski klub! Nevjerojatno da si dozvoliš to izreći na presici prije utakmice.
    Čak niti nemam toliki problem s ova 3 gola Matkovića ( :yikes: ) koliko s tom izjavom da si zasluži odlazak u malo jači europski klub, a ne u Dinamo.. iz Osijeka..
    glavni trener si 5 min.. NK Osijeka..
  • DerHerrKool
    456

Zato se posipao pepelom nakon tekme, nije se mogao dovoljno ponizit i reć kolko je on kriv za ovo.
    Sad bu valjda razmislio drugi put prije nego kaj nekaj lupi.
  • KtcGoat
    3.6k
    Preporodeni ahahahahha, dijete smo im napravili danas
    photo-editor-ds-1775318205875.jpg
  • DerHerrKool
    456
    Kako napisati nešto tehnički istinito, ali niti blizu realno. Ko da smo izašli sa 10 igrača, a ne sa Filom na golu. Jebo te "oslabljeni Dinamo", da te jebo.
  • db-izbjeglica
    20.4k
    U HNL-u nema ogavnijeg kluba od osijeka i neopisivo mi je drago što su jučer primili porciju, krivo mi je što rezultat nije bio i veći.

Vidim da taj provincijski klubić, bez ikakvih uspjeha u čitavoj povijesti kluba i dalje brije na nekakav rivalitet s dinamom i odbijaju svaki izlazni transfer u naš klub. Barem po izjavi ovog radotića...

Oni stvarno ne shvaćaju da će doslovno propasti sa odlaskom mađarskih oligarha sa vlasti u toj državi, a to bi se moglo dogoditi jako brzo. Oni stvarno ne shvaćaju da su toj mafijaškoj kliki poslužili kao poligon za izvlačenje novca iz susjedne države? Bili su nebitni i na dnu kad su ih mađarski oligarsi preuzeli, trenutno su opet pri dnu, a totalno dno će tek dotaknuti.

To je klub koji ne zanima praktički nikog, pucaju visoko, imaju ogromno mišljenje o sebi, a iza toga ne stoji nikakvo pokriće... savršena kombinacija za krah.
  • KtcGoat
    3.6k
    potpisujem, u zarez.
  • Jurki
    24.2k
    dobro su i prosli, kaj je Malenica jos sve povadio van..
    nek i sljedeci put kenjaju kak je utakmica s nama derbi.
    Malo kad razmislim, jedino bi mi bilo krivo da Vukovara isprasimo s takvom razlikom.
    Ostale - trpaj, ko ih jebe.. bez milosti.
  • vjeko1701
    24k
    U HNL-u nema ogavnijeg kluba od osijekadb-izbjeglica

Mislim da ovo ipak može u nepopularna :D
  • podravskimodrikibicPMK
    1
    meni je ipak gorica na vrhu u toj kategoriji, slubljivanje s tovarima kluba koji je iz grada koji je doslovno spojen s Zagrebom ne mogu podnijet, tolko njihovih tam igra, a o ,,igri na noz" protiv nas i redovno slabijoj protiv juznjaka nepotrebno govoriti, ovo s ulaznicama samo pojacava to misljenje i za kraj trener im je carevic, meni sigurno najogavniji trener u ligi

Al oni su nekak na dnu pa su pomalo nebitni, slazem se da od ovih ajmo rec imalo bitnih osijek zauzima prvo mjesto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.