• DrRatoljub
    1.5k

Inače bi mi malo bilo žao Osijeka. Ovako mi je žao da im nismo još 7 zabili. Neka dečko misli idući put.
  • mlinchica
    7.5k
    Hej, malo jači europski klub! Nevjerojatno da si dozvoliš to izreći na presici prije utakmice.
    Čak niti nemam toliki problem s ova 3 gola Matkovića ( :yikes: ) koliko s tom izjavom da si zasluži odlazak u malo jači europski klub, a ne u Dinamo.. iz Osijeka..
    glavni trener si 5 min.. NK Osijeka..
  • DerHerrKool
    1.9k

Zato se posipao pepelom nakon tekme, nije se mogao dovoljno ponizit i reć kolko je on kriv za ovo.
    Sad bu valjda razmislio drugi put prije nego kaj nekaj lupi.
  • KtcGoat
    8k
    Preporodeni ahahahahha, dijete smo im napravili danas
    photo-editor-ds-1775318205875.jpg
  • DerHerrKool
    1.9k
    Kako napisati nešto tehnički istinito, ali niti blizu realno. Ko da smo izašli sa 10 igrača, a ne sa Filom na golu. Jebo te "oslabljeni Dinamo", da te jebo.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    U HNL-u nema ogavnijeg kluba od osijeka i neopisivo mi je drago što su jučer primili porciju, krivo mi je što rezultat nije bio i veći.

Vidim da taj provincijski klubić, bez ikakvih uspjeha u čitavoj povijesti kluba i dalje brije na nekakav rivalitet s dinamom i odbijaju svaki izlazni transfer u naš klub. Barem po izjavi ovog radotića...

Oni stvarno ne shvaćaju da će doslovno propasti sa odlaskom mađarskih oligarha sa vlasti u toj državi, a to bi se moglo dogoditi jako brzo. Oni stvarno ne shvaćaju da su toj mafijaškoj kliki poslužili kao poligon za izvlačenje novca iz susjedne države? Bili su nebitni i na dnu kad su ih mađarski oligarsi preuzeli, trenutno su opet pri dnu, a totalno dno će tek dotaknuti.

To je klub koji ne zanima praktički nikog, pucaju visoko, imaju ogromno mišljenje o sebi, a iza toga ne stoji nikakvo pokriće... savršena kombinacija za krah.
  • KtcGoat
    8k
    potpisujem, u zarez.
  • Jurki
    28k
    dobro su i prosli, kaj je Malenica jos sve povadio van..
    nek i sljedeci put kenjaju kak je utakmica s nama derbi.
    Malo kad razmislim, jedino bi mi bilo krivo da Vukovara isprasimo s takvom razlikom.
    Ostale - trpaj, ko ih jebe.. bez milosti.
  • vjeko1701
    30.3k
    U HNL-u nema ogavnijeg kluba od osijeka — db-izbjeglica

Mislim da ovo ipak može u nepopularna :D
  • podravskimodrikibicPMK
    554
    meni je ipak gorica na vrhu u toj kategoriji, slubljivanje s tovarima kluba koji je iz grada koji je doslovno spojen s Zagrebom ne mogu podnijet, tolko njihovih tam igra, a o ,,igri na noz" protiv nas i redovno slabijoj protiv juznjaka nepotrebno govoriti, ovo s ulaznicama samo pojacava to misljenje i za kraj trener im je carevic, meni sigurno najogavniji trener u ligi

Al oni su nekak na dnu pa su pomalo nebitni, slazem se da od ovih ajmo rec imalo bitnih osijek zauzima prvo mjesto
  • Mihael2305
    2.7k

Pa realno, dečko igra trenutno u 4.NL B, u odigranih 5 utakmica, zabio 2 gola. Umislio da je Modrić
  • Jurki
    28k
    u dobru si rubriku stavio taj post.
    Ovo igranje na noz protiv nas i skidanje gaca tovarima, budimo posteni nije tocno.
    Gorica je cesto tovarima otkidala bodove i njihov Banic je cesto imal fantasticnih obrana protiv njih.
    Ta izjava je u rangu tovarske kak nama Loksa i Varazdin skidaju gace svaki put.
    Kaj se karata tice.. da, slazem se da je pljačka.
    I mislim da to nije usmjereno kontra Dinama, vec da bi ista cijena bila da dolaze npr tovari.
    I rade sve da sebi povecaju šansu za prolazak jer ak nas dojde manje.. oni imaju vece šanse.

I u Koprivnici je 20 eura, Varazdinu 15 ... razina nogometa koje prezentiraju te momcadi ne vrijede te novce.. a svako odluci jel zeli ili ne zeli kupiti kartu.
    Uostalom ne idem gledati Goricu, nego Dinamo. Ak ce Črnka spasiti tih par tisuca eura.. nek mu bu i nek se jebe.
  • Droljo
    32.6k

Bio neki dan tu. Igrao protiv Moslavine :lol:
  • podravskimodrikibicPMK
    554
    gledam svaku nasu protiv Gorice i dobar dio hajdukovih protiv njih, moj dojam je da protiv nas necesto daju vise a zakaj rjedje kiksamo, pa mislim da je veoma sugestivno-jer smo bolji.
    Hajduk redovno protiv Gorice igra lose, kao i protiv Varazdina tak da ja u tome vise vidim razlog nego u dobrim igrama Gorice
    Karte bi mozda bile isto 20 eura ali postoji dost dobra sansa da bi bile manje
    A dio da imaju puno igraca iz hajdukove akademije se nikak nemre opovrgnuti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.