• Crni86
    20.8k
    Ove scene iz svlačionice mi daju više vjere u iduću sezonu nego impresivnih 2.73 ppg .Zagi

Tocno sam ovo i sam pomislio. Pa i proslava misketovog gola. Rastu decki u pravu klapu
  • Dzoni
    4.8k
    Isprike treneru što sam sumnjao u njega jučer i stavio samo 3:0 na predictor
  • Archangel
    38
    I ja bi ostavio isprike sto sam sumnjao u Bobana kada je ostavio Kovu na klupi. Sto se tiće HNL oboje su se dokazali, što se tiće Europe čekam kvalifikacije u ljeto
  • Dinaminjo
    2k

100 komada u 10 utakmica je ipak mrvu preambiciozno
  • Jurki
    24.2k
    mislil sam sve skupa, za cijelu sezonu.
  • Fan
    2.1k
    Dogodio se veliki, pomalo i neočekivan (ne treba glumiti da se znalo kako će se sve posložit, samo je trebalo malo vremena, vjere itd), zaokret u našoj igri i ako se ovako dominantno nastavi do kraja sezone, ne vidim niti najmanje razloga da nas ne povede u drugu sezonu i u europske kvalifikacije.
    Netko je dobro bio napisao, ako odradi kvalifikacije kako treba, i pri tome više mislim na igru nego rezultat jer se nesreća uvijek može dogoditi, onda je položio i možemo ozbiljno početi razmišljati kako bi mogao biti naš dugotrajniji trener.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Ja se već nekoliko kola posipam pepelom ,evo i danas ću . Naklon do poda Zvonetu Bobanu koji je smireno imao povjerenje u ovog čovjeka kad većina od nas nije vidjela ništa i smatrali ga ludim a neki su čak i spominjali ego. Svi mi smo razuvjereni i svi podržavamo 100 posto Bobana i struku od sad pa nadalje i u buduće. Najiskrenije drago mi je vidjeti Kovu onako drčnog stila eto vam ga sad. Svaka čast treneru ,obećao sam da ću podržavati a ne kritizirati . Sretan i blagoslovljen Uskrs treneru Kovačeviću , i svim Dinamovkama i Dinamovcima
  • prefontaine
    8k
    ako odradi kvalifikacije kako treba, i pri tome više mislim na igru nego rezultat jer se nesreća uvijek može dogoditi, onda je položio i možemo ozbiljno početi razmišljati kako bi mogao biti naš dugotrajniji trener.Fan

I ja se slažem, ako osvoji duplu krunu, uz dominaciju u ligi s 90 bodova i 100+ golova te ulazak u Ligu prvaka, bez nekih ljetnih stresova, ja bih ga ostavio.
  • Mr Anderson
    18.6k
    Vidim da je počelo masovno posipanje pepelom svih koji su ga napadali, pa čak i ismijavali kroz retardirane pokušaje duhovitosti.
    Za razliku od tih, ja kao jedan od rijetkih koji mu je cijelo vrijeme davao podršku bi ga sad malo kritizirao.
    Ne sviđa mi se što sve češće na presicama ulazi u nekakve polemike, pa čak bude i na granici bahatosti.
    Ja znam da su novinari u velikoj većini govna i sitne prodane duše, ali trebao bi se malo izdići iznad tog nekakvoga naslađivanja i osvećivanja.
    U prvom redu zato jer nakon što je očito apsolvirao HNL, slijedi mu dokazivanje u Europi. Nema više alibija, a ako ne bude dobro, ti isti dnovinari će ga jedva dočekati na volej.
  • Crusades
    23.1k
    Je, jednom - dva puta kaj je imao nek je rekao, nakon toga nema smisla više.
  • austrijanac
    10.7k
    Ne volim taj Dalicevski pristup pravljenje zrtve od sebe.

Ko ih jebe, nastavi dalje i to je to.
  • Praskaton
    5.8k
    Polako ljudi.

Ajmo odvojiti europu i hnl.
    Od Dinama se očekuje dominacija u domaćoj ligi s obzirom na budzet i kvalitetu igrača.Doduše ovo je iznad svih očekivanja i na tome mu treba čestitati.

Nije problem izgubiti u europi jer su tamo momčadi daleko jače od ovih hnl mikimausa.Al tek kada prenese ovaj stav,želju i smislenost igre u europi i uspije to održat kroz cijelu sezonu onda možemo tvrditi da je trener dostojan Dinama.
  • fakin
    3.5k
    Mi dvije i pol sezone nismo navikli na dominantni Dinamo u Hnlu-u. Sad ga napokon opet imamo i tako bi trebalo biti vecinu vremena.

Sad Kovacevic ima potpuni mir, za razliku od trenera zadnjih godina, da pripremi momcad za Europu, naravno uz sportski sektor isplanirati dobro i odlazne i dolazne transfere. Samo ne zelim slusati u sedmom mjesecu da su nam prerano dosle kvalifikacije. Moramo biti 100% spremni za njih i proci sva tri pretkola u kojima smo nositelji i opet uci u ligu prvaka gdje nam je i mjesto
  • striko
    3.2k
    i ja čekam europu da se daj Bože pospem pepelom. Da gospodin "brzi nogomet" nije otišao i da je Benacer bio zdrav, Stojke i Zajc bi dobivali minute na kapaljku.

Sretan Uskrs svima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.