• hardek
    9.6k
    Jednostavno smo spori. S obzirom kako je Modrić danas izgledao, mislim da nećemo koristiti 3 odiza na prvenstvu.
  • Krulek
    1.2k
    Ovaj put se Modrić mora nakloniti i zahvaliti Liviju.
  • Jaro
    11.9k
    Ovaj put se Modrić mora nakloniti i zahvaliti Liviju.Krulek

mozda da Livi odradi motivaciski razgovor s njim za kamere - onak lagano patronizirajuci i pasivnoagresino podcjenivacki #family
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Realno, krila nemamo i ovo je jedino logično kako se treba postavit na turniru. Nije da gradimo igru, ekipu za budućnost, cilj je da nakon 90 ili 120 idemo dalje.
  • ElDorado
    10.5k
    Sve je Vice napisao pred neki dan i ova tekma to potvrđuje.
  • KtcGoat
    3.5k
    Kao Simeoneov ATM iz najboljih dana :grin:
  • Ludovic IX
    10.9k
    Sviđa mi se kako olić postavlja u21 repku. Mi smo igrali na isti način protiv turske u gostima I protiv litve doma. Namećemo se igrom od prve minute i da imamo neku vanserijsku kvalitetu u napadu, imali bi 10 golova vise na ovih 10:1 trenutnih koje imamo.

Zanima me kako ce to izgledati na euru ( nemam razloga sumnjati u kvalificiranje) protiv jačih. Dal ce dobit vuskovica za to natjecanje i nadam se jos kojem novom imenu do tada. Pogotovo u napadu.
  • Ludovic IX
    10.9k
    Licemjer izjavio da je on zadovoljan napadačima i da je to to sto se njega tiče. Lijepo je motivirao belju. Seljacina zalizana
  • vjeko1701
    23.9k
    Jel zbilja netko očekivao da će on pozvati igrača Dinama dok god ima bilo kakvu drugu opciju koja se može donekle razumno opravdati?
  • DrRatoljub
    658
    Svi znamo da ce svaka tekma biti mučenje. Tako je bilo više manje sve nakon Rusije na velikim natjecanjima. Negdje si imao fantastičan rezultat (Katar), negdje lošiji, ali igra je u kontinuitetu bila više manje ista. Stabilno, bez puno šansi nas i protivnika. Tako ce vjerojatno biti i u Americi. Osim protiv Paname. Koja je jos puno slabija od Kanade koju smo razbili.
  • prefontaine
    7.9k
    A pitanje je bilo: Zanimljiva je situacija s napadačima, no što bi Dion Drena Beljo trebao napraviti do kraja sezone da upadne na popis?

Odgovor je: "Moj stožer i ja smo zadovoljni s napadačima - Budimirom, Kramarićem, Matanovićem i Musom, tako da oni su pokazali puno toga na ove dvije utakmice, otvoreno je mjesto napadača, ali kako sada stvari stoje - to je to."

Da je novinar novinar, on bi nakon ovog odgovora upitao: Sve ok, ali pitanje je što DDB treba napraviti do kraja sezone da upadne na popis? Zabiti 5, 10, 50 golova? Ili je to definitivno to - to. A ako je to - to, onda mjesto napadača nije otvoreno, zar ne?

Ni muda ni karaktera...
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Ma svejedno ga nebi uvodio, ovako ga bar imamo odmornog i spremnog za pripreme.
  • Noel
    20.5k
    Da se razumijemo da sam izbornik teško da bi i ja zvao napadača koji igra HNL, međutim Beljo je dokazani napadač na europskoj razini već dvije sezone. U dvije sezone u Europi u ligaškoj i nokaut fazi u dresu Rapida i Dinama ima u 18 nastupa 10 golova i 4 asistencije. Molim da novinari raznih portala kopiraju ovo. Imaju dozvolu.

I nek prenesu našem izborniku jer očito ni on ni stožer nemaju ovaj podatak. Ili ga iz nekih svojih interesa ignoriraju.
  • jedan u nizu
    17.9k
    Da se razumijemo da sam izbornik teško da bi i ja zvao napadača koji igra HNLNoel

A zvao bi recimo napadaca koji igra MLS prije njega?
  • Noel
    20.5k
    A zvao bi recimo napadaca koji igra MLS prije njega?jedan u nizu

Naravno da nebi, negdje sam napisao prije u nekom postu da nikad nebi zvao igrače iz MLSa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.