• Mr Anderson
    18.6k
    Treba dovesti Matkovića, nekad treba riskirati. Da je on rasturio ovu sezonu, ne bi ni razmišljali o njemu jer bi nam bio preskup.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    I ja vjerujem u Matkovića, mislim da ima potencijala biti vrhunski igrač. Takavu moć i brzinu nisam vidio u Hrvatskoj od Alena Bokšića…
  • Noel
    20.5k
    Svaka čast Matkoviću na njegovoj brzini i moći međutim moje mišljenje je da kod napadača je najbitniji nos za gol i realizacija. On to nema. Sa 20 godina ako to nema niti neće imat. To se ne može istrenirat ili naučit to je jednostavno talent.

Po meni, bacanje novaca u prazno. Daj Bože da se varam i da je u pravu onaj ko vidi u njemu pravog napadača i da jednog dana ako ga taj isti dovede u klub da Matković bude glavni igrač Dinama i hrvatske reprezentacije.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Ma daj decko igra u osijeku messi bi se izgubio. Ne moze se to uopce usporedjivat, igrat u ovom dinamu i tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.