• Droljo
    26.6k

Ma ja se zajebavam. Maicon pa lijevi bek. Desni bi trebao biti. Simpatizeri intera i brazila znaju o čemu govorim.
  • Goncalo Santos
    3.6k
    everton i maicon se cine ozbiljni igraci, ali nisam toliko strucan da povucem neke usporedbe s nekim drugim igracima slicnih karakteristika.

Makoun gori dueli od mmaeea, ali dobar u igri nogom, vjerojatno nesto kao bernauer, sumnjam da nam takav igrac treba trenutno.

Hvala na grafovima
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    da i meni se cine jako dobri, Everton ima i odlicnu statistiku 15 golova i 2 asista
  • Makedonion
    159
    Jel itko pratio mladog Noel Đurkovića iz Kustosije? Cini mi se kao dobar potencijal. 19 godina, ove sezone 10 golova u 8 nastupa u Drugoj HNL. Prosle sezone zabio 4 u 18 nastupa za Vukovar u Prvoj HNL, sezonu prije zabio 3 u 4 nastupa. Robustan napadac, gledao sam par sazetaka, dobra kontrola lopte, visok, jak. Nesto poput Belje. Iznenadjen sam da se ne pise mnogo o njemu. Mislim da bi bio super pojacanje za Dinamo 2 iduce sezone. Moze li netko javiti upravi da skicne? Haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.