• Mr Anderson
    18.6k
    Ići ću na tekmu svakako, bila 10 ili 20 eura, pričekati ću još malo s kupovinom da vidim hoće naši uspjeti nešto ispregovarati, mada sumnjam jer su ovi namirisali pare.
  • Liks90
    4.5k
    1808 za Os sa gostujućim…
  • Thor
    2.3k
    Ja sam za bojkot tribine i ako je moguce organizirati da navijamo ispred ili sa strane stadiona.
    Vjerujem da ce grupa odluciti sto cemo pa kako grupa odluci,tako cemo i postupiti. Barem ja.
  • criticus
    7k
    Izgleda da će Goričani dobit točno šta žele.

Briga njih za te novce, kakav visoki rizik, kakvi troškovi, kakvi bakarači. Znaju da im se šanse podižu ako je nas što manje. To će im izgleda i uspjet. Nadam se da će igrači pokazat kvalitetu i proć to. Samo kako onda platiti cijene za Opus koje će vjerojatno bit i veće.

Moje mišljenje je da se bojkotom ne bori protiv ovakvih. Oni ne žele navijače na tribinama, bojkot im paše. Oni žele klubove kao mašine za pranje novca i dilanje igrača. Postoje drugi načini za izražavanje nezadovoljstva. Od gledatelja, navijača, grupe i samog kluba. Više bi njih zaboljelo da sad klub kaže ok, ako ćemo tako, nema posudbi od nas iduće godine, gazimo vas, nema ručkova zajedničkih, a loža maksimira je 10 tisuća eura po glavi za članove vaše delegacije.

Ja idem na utakmicu ako niste skužili :lol:.
  • Paggini
    79.1k
    sad klub kaže ok,criticus

Klub kupi cijeli istok i da besplatno navijačima, tvrda priča
  • criticus
    7k
    Klub kupi cijeli istok i da besplatno navijačima, tvrda pričaPaggini

i kobasice isto :lol:.

Ja bi radije da mi preko zone pokrenemo "Kupi + 1 kartu". Ja kupim sebi i uplatim na račun nekog od admina ( tipa @deda :lol:) još 20 eura za nekog ko si nemože priuštit. Svi koji se možemo žrtvovat da to napravimo. Svi živi bi to objavili i posramiš Goricu, ono baciš ih u blato snobovsko za par tisuća eura. Problem koji vidim je da su ulaznice personalizirane pa neznam kako bi izveli to. Valjda ima neko pametniji od mene.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k

Kaj nije jednostavnije ubacit svoje ljude tam na ulaz i samo pustit sve unutra? :lol:
  • jedan u nizu
    17.8k
    A jeste izdramili sa tim cijenama za Goricu brate mili ....
  • Sajla
    19.5k
    Šampioni imaju odgovornost koja je veća od osvajanja titula. To je širenje sportskog duha, zdravog natjecanja, suradnje i uzajamne pomoći u kontekstu koji je veći od nogometa. Dinamo, kao najveći hrvatski klub, pa tako i njegovi navijači su oduvijek znali nositi se s tom odgovornošću i istupiti kad je najpotrebnije.

Kao i mnogo puta do sada kad smo gostovali u kupu, ni ovaj put ne smije izostati pomoć simpatičnom klubu za kojeg će ugošćavanje GNK Dinamo biti najveći nogometni praznik kojeg uopće mogu zamisliti. Bio bi red da napunimo tribine, a našem domaćinu se zahvalimo na gostoprimstvu poklanjajući im paket nogometnih lopti i set markera, na primjer.

Hoće li to napraviti klub, zaklada ili će grupa darove ostaviti na ogradi... neka odluče pametniji od mene.
  • criticus
    7k
    Kaj nije jednostavnije ubacit svoje ljude tam na ulaz i samo pustit sve unutra?Tvrdica McTvrdi

Ma je :lol:. Al razmišljam kako ih marketinški ponizit zbog ovog, da odjekne u javnosti da ovo nije ok. Da se okrene javnost kontra njih onda im više neće past napamet to radit.

A jeste izdramili sa tim cijenama za Goricu brate mili ...jedan u nizu

A nije stvar cijene koliko principa. Nepisano je pravilo da se za gostujući sektor plaća niža cijena. Nemožeš stavit sve cijene isto. Ovim jasno poručuju radije nemojte dolazit.
  • jedan u nizu
    17.8k
    A nije stvar cijene koliko principa. Nepisano je pravilo da se za gostujući sektor plaća niža cijena. Nemožeš stavit sve cijene isto. Ovim jasno poručuju radije nemojte dolazit.criticus

Ma naravno, ali tko ih jebe.

Realno, da je Kurilovec u polufinalu i domacin nama, nabili bi cijenu od 50e i mi bi svi rekli kao ok je, idemo pomoci malom klubu, to im je budzet za godinu i pol.
    Gorici to nije ogroman novac, ali bome nije ni mali. U polufinalu su kupa, igraju protiv najveceg protivnika protiv kojeg su igrali i protiv kojeg teoreski mogu igrati. Neka im njihovih 20e.

Netko povuce paralelu sa San Sirom i 18e kartu. Zaboravljate da smo mi Milanu dosli kao gosti koji su realno slabiji i manji klub od njihovog. Kada im dode Real vjerovatno su karte skuplje.
    Nama kada dode Gorica jeftinije su karte, ali kada nam dode Celta onda su skuplje. A sto bi tek bilo da igramo polufinale LP protiv Barcelone.
    Najnormalnija stvar.
    A gorica nikad nece imati jaceg i veceg protivnika nego sto je dinamo.
  • über alles
    2.6k
    Doc na tribinu,napravit im trosak...
  • Liks90
    4.5k
    1908 Os
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.