• Mathiasovi Chageri
    8k
    Ali komentari ovih klošara na Facebooku su mi odlični. “Tko nema 20 eura nek gleda iz kafića”

To su doslovno ljudi koji seru kad Dinamo stavi bilo koju cijenu za domaće europske utakmice.
  • Dzoni
    4.8k
    Ti isti ljudi obično i nisu na utakmicama nego su u istim tim kafićima
  • Liks90
    4.5k
    1706 Os
  • Thor
    2.3k
    Cilj je bila zarada nabrzaka radi popune budzeta jer znaju da im jedino mi mozemo napuniti cijeli stadion do vrha. Kapacitet im je 5.000 (tak veli internet) ×20 ojra =stoja! Inace im na drugim tekmama osim nas magarci napune u hnl-u. Ovo s nama im je dodatni bonus pa u kupu pa eto lake zarade.
    Ako nece spustit cijenu trebalo bi bojkotirat kupnju karata pa neka im bude kurac od zarade i neka imaju samo trosak organiziranja tekme, a mi se okupimo iza na livadi ili ispred stadiona i navijamo. Nasi decki ce nas cuti,a ovi ce popusiti karu. I jos ce popljugat tekmu.
  • Niko1986
    6.1k
    HNK Gorica želi se očitovati povodom objava vezanih uz cijene ulaznica za utakmicu polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Naglašavamo da su cijene ulaznica jednake za sve posjetitelje utakmice te su određene u skladu s organizacijskim i sigurnosnim zahtjevima susreta koji, s obzirom na njegov značaj i očekivani broj gledatelja, ima obilježja događaja visokog rizika i podrazumijeva povećane troškove organizacije.

Nakon razmatranja svih okolnosti donesena je odluka da cijene ulaznica za ovu utakmicu ostaju nepromijenjene.

Vjerujemo da će utakmica proteći u sportskom i korektnom ozračju te pozivamo navijače da svojim dolaskom podrže svoje momčadi. ⚽️
  • Hnlovac
    4.6k
    Sad pozvati na bojkot i to je to. Zbog troškova organizacije i ne spuštanja cijena za simboličnih 5 eura (tu bi spušili 20aj tisuća eura), zbog bojkota nek spuše 80 tisuća
  • Thor
    2.3k
    Utakmica visokog rizika! Cuj njih? Kaj se bumo s bojsima iz gorice tukli ili sa onih 20 good bojsa iz gorice?! Kakav debilizam od obrazlozenja! Prazan stadion i neka popuse karu pa neka si povisene troskove zabiju u pedu i neka plate povisene troskove utakmice visokog rizika sami sebi a ne iz naseg dzepa u svoj.
    Livada ili ispred stadiona,navijanje i neka se nauce pameti. Ionak im je zadnja
    Tradicija bunta!
  • Neron53
    2.5k
    Netko je spomenuo cijenu ulaznica u Koprivi na davnom finalu kupa. Realna vrijednost tadasnje ulaznice na jebenoj montaznoj tribini je bila barem duplo visa nego ova u Gorici.
  • fakin
    3.5k
    nakon ovakvog odgovora na priopćenje našeg kluba definitivno se mora bojkotirati dolazak na tribine
  • Zoran
    556
    Ja sam za bojkot. Planiral sam poslije posla direktno na tekmu, ali radi sigurnosnih razloga posto je ovo utakmica visokog rizika odlucujem preskocit ovo opasno gostovanje. Jos im nisam zaboravil ono pedersko ponasanje na utakmici u Maksimiru, a sad i pederski visoke cijene. Tovarska filijala u potpunosti.
  • Dinamosaur
    3.1k
    Naglašavamo da su cijene ulaznica jednake za sve posjetitelje utakmice te su određene u skladu s organizacijskim i sigurnosnim zahtjevima susreta koji, s obzirom na njegov značaj i očekivani broj gledatelja, ima obilježja događaja visokog rizika i podrazumijeva povećane troškove organizacije.

Nakon razmatranja svih okolnosti donesena je odluka da cijene ulaznica za ovu utakmicu ostaju nepromijenjene.
    Niko1986

Koji su to smradovi, da covjek ne povjeruje kaj cita.
    Pa oni vec nekoliko godina imaju takav pristup kad im dolazi Dinamo.
    Uvijek im dolazi cijela tribina navijaca + zapad. Svaki put imaju istu organizacijsko sigurnosnu proceduru.

Bas svaki put su najgori domacin u cijelom HNLu!

Svaki put je ko da idemo u Bejrut a ne u susjedstvo. Pretresi, cekanje na ulazu dok se netko ne ugusi na ogradi, nikakvo gostoprimstvo. Na cijelu tribinu po vrucini(mislim da prosle godine), jedan otvor velicine kutije im je sank za vise od tisucu ljudi?!? 2 toi toi wca..sramota.
    Gade mi se
  • ZG plavi 01
    36
    Ja bi sad na mjestu kluba otvorio Maksimir za tu tekmu i prodavao karte po simbolicnoj cijeni samo da se ne ide u Goricu. I fino tamo ekran veliki stavio.
  • NerminB
    1.1k
    Kakvi klosari. Ako na neku utakmicu dolazi veliki broj gostujucih navijaca i par domacih, ne znaci nuzno utakmicu visokog rizika.

20€ je bruka.
  • M77
    484
    Navijanje pored stadiona na šetnici bi bilo zanimljivo :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.