• Orc123
    15.5k
    Kakav je ovo penal...jel ovaj lud....kreten od suca
  • M94
    2.5k
    Pretpostavljam da nema Vara tu?

Al ovo davno nisam vidio, di su suca nasli ovog srca ti...
  • NitkoBitan
    36k
    Znaci mali cigan postavi neprirodno nogu i srusi naseg igraca - penal.
  • seljak86
    3.1k
    Ja se nadam da ovaj neće suditi na prvenstvu.
  • Doktor Kunić
    6.4k
    Ja tražim respekt sudaca. Mi ga nemamo. Ja hoću od fife respekt sudaca. Pustite sada kako smo mi igrali i to, mi nemamo respekt sudaca. Igrali smo zadnja 2 polufinala i mi i dalje nemamo respekt sudaca. To je apsolutno nedopustivo.
  • Agramer86
    898
    Dobra izvedba protiv Brazila, utakmica regularna do 88' minute, sve nakon toga irelevantno za komentirati (2014. vibe).
    Livi igrač utakmice...
  • Nolifer
    14.4k
    Falil mi je nekak. No Bruno, no party

IMG-2223.jpg
  • Droljo
    26.5k
    Šteta. U prvom poluvremenu livi nas spasi par puta i to ne iskoristimo naprijed za zabit nešto pa ga primimo kak samo mi znamo. Nismo bili loši.
    Sudac kao da mu se livaja ukazao u 16 u HNL-u.
  • Ludovic IX
    10.9k
    Čitam -zadnja trojka sjajna i onda u istoj rečenici da nas je livi spašavao u vise navrata. Kak ovi mogu bit sjajni ako su ovi imali zicere?

Po novinarima, sutalo i car ispadali a vuskovic ne prelazan. Nisam gledao pa neznam ali jel twk bilo ili novinari i dalje rade hype
  • M94
    2.5k
    Realno, nije o obrana nista kriva, dva zicera je Modric bio poklonio koje je Livi skinuo.
    Kad su ispadali u obrani cak su dobro reagirali faulovima Perisic i DCC.
    Gol primljen iz kontre nakon kornera naseg, Sucic trebao napravit faul na Viniju.
  • rokikaciga
    12.7k
    Bobby Charlton dobro simulirao za penal, majku li mi jebem
  • Mr Anderson
    18.5k
    Gol primljen iz kontre nakon kornera naseg, Sucic trebao napravit faul na Viniju.M94

Kad da napravi faul, ni blizu mu nije bio, poslije je ovaj ušao u 16. Navukao ih je tamo trojicu i povaljao, a na povratnoj nikoga.
  • M94
    2.5k
    Kad da napravi faul, ni blizu mu nije bio, poslije je ovaj ušao u 16. Navukao ih je tamo trojicu i povaljao, a na povratnoj nikoga.Mr Anderson

Bio mu je blizu, u duelu s njim. Pogledaj ponovo.
    Mekano usao i ovaj mu isceprkao loptu.
  • austrijanac
    10.6k
    Po meni, Krama igrac manje jucer. Uopce ne znam kako bi ga svrstio jucer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.