• Doktor Kunić
    6.4k
    Fakina se pita di će boysi stajat na kranjči
  • Dendle71
    321
    Da li mi možda netko može dostaviti neki kontakt u web shopu? Živim u inozemstvu pa preferiram komunikaciju putem E-maila. Trenutačno se dopisujem se nekime (ne znam tko je ta osoba pošto nema potrebu staviti svoje ime u E-mail) preko .

Meni treba kontakt nekoga kome se mogu obratiti sa žalbom u vezi kako se moja reklamacija tretira nakon sto mi je web shop krivo dostavio dva artikla.

Mogu reći da sam baš razočaran sa situacijom i kad završi ova priča i ako budem imao volje onda ču malo podrobnije o kvaliteti usluge navijačkog web shopa !
  • NKDZ86
    7.9k
    ja od onog trenutka kad sam napisao da nisam imao problema, 2 puta za redom morao mailove slat za bodove :rofl: .
    a što se tiče ovoh bodova i mjenjanja za stvari, ja sam htio majicu i ne moze se birat nego ti oni pošalju neku koju imaju u skladištu. totalno bezveze
  • Fantom
    1.1k
    Izlazi li uskoro neka proljetna kolekcija novih kratkih majica u shopu? Zna li netko informacijugrba

Stižu nove kolekcije uskoro, i ban i purger i svašta nešto. dela se.
  • Georg Koch
    7.7k
    Cudi me kako nitko nije komentirao, jednu, po meni brutalnu akciju koju nam je klub dao.
    Kupnjom bilo kojeg dresa, hlacica ili stucni iz sezone 25/26, isti taj gostujuci iz sezone 24/25 dobivas potpuno gratis :fire:
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    jesi siguran da ako kupiš štucne dobiješ dres iz prošle ?
  • Mihael2305
    1.6k
    Dobiš štucne od prosle sezone, a ne dres

Kupiš hlačice od ove sezone, dobiš hlačice od prosle sezone gratis
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Tako sam i ja skužio
  • Georg Koch
    7.7k
    sta kupis to i dobijes gratis-od prosle sezone.
  • Liks90
    4.5k
    [img]http://IMG-2597.png IMG-2598.png
  • NerminB
    1.1k
    Dobra. Malo mi je nazad previse nadzidzana al nije losa.
  • Noel
    20.5k
    Nove stvari izgledaju brutalno dobro.
  • dzg717
    1.2k
    Ovo sto je sad u najavi DZIS mi izgleda top
  • Crusades
    23k
    sad baš vidio story... ova hoodica sa natpisom dinamo :starstruck:
  • NORTE
    23.4k
    Lijepo izgleda.
    Meni posebno dobro ova prva dinamo s 'potpisom' naših boja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.