• Mr Anderson
    22.5k
    Isao bi na nekoga tko moze bar stati na lijevog wing backa tipa Bradarica — flexXy

Bolje da Godu zove.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Beljo je ovosezonskim igrama i golovima definitivno zaslužio poziv i svakako bi se trebalo naći mjesto za njega. Pokazao je stvarno razne kvalitete i mislim da bi stvarno bio od pomoći više od nekih drugih napadača koji su očito ispred njega iz nekih razloga.

Za Stojkovića je već druga priča i ne vidim neki problem ako ne bude pozvan. Tek je u drugoj polusezoni uhvatio tempo i ne vjerujem da je to dovoljno da izbaci nekog standardnog reprezentativca. Da je igrao više i bolje u prvoj polusezoni i da je imao odlične izvedbe u EL, bila bi to druga priča.
  • KtcGoat
    7.9k
    Ali ovo izgovaranje imena nasih igraca spikera na stadionu:Kristijan Đaki(pretpostavljam Jakic),Martin Erlik itd itd
  • rioda
    18.7k
    Cca 20 tisuća dolara se dobiva po igraču i po danu od početka priprema za svjetsko prvenstvo od Fife, pa sad vidi koliko je nepotrebno za nas da su na svjetskom — Dzoni

Pročitao sam negdje da se sad taj iznos dijeli na sve klubove u kojima je igrač bio zadnje dvije godine/sezone pa nam, ako je to istina, ispada dosta manji iznos za Belju npr.
  • Mr Anderson
    22.5k
    A dobro, onda ćemo dobiti za Baturinu i Sučića.
  • ZG plavi 01
    637
    Musa je u jacoj ligi u klubu koji nije bas medju najboljima u ligi zabio 19 golova prosle sezone i sad 6 u prvih 5 utakmica. Plus to kaj igra u Americi te je naucen na uvjete tamo i stadione. Ja znam da mi svi imamo soft spot na nasu ligu jer je nasa, ali mislim da treba biti svjestan razine kvalitete.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Zadnji sam ko baca disrispekt prema drugim ligama naušrb naše no prema MLSu fakat nemam neko mišljenje. Probajte gledat highlitse, obrana nepostojeća, beskonačno prostora i pliva na sve strane. Natjecateljskog intenziteta nema i utakmice djeluju kao polustažirana predstava i kad pogledaš zadnjih 10 godina svakakvi igrači su tu zabijali dvoznamenkaste golove. Okej, sad sam malo hiperbolično iskritizirao :sweat: , hocu reć da po meni više vrijedi 15 u HNLu nego 15 u MLSu.
  • Zagi
    19.2k
    Pa oni imaju 30 klubova podijeljeno na istok i zapad . Nemrem vjerovat.
    Koliko 30. klub MLSa moze biti jak?

Nije ni čudo da ovi naši tam nemilice trpaju.
  • Ludovic IX
    12.8k
    moj kolega ima godišnju za Chicago fire.. i sad je neki dan bio na dinamo-slaven (već je bio i na istrinim tekmama, jebiga, šef mi je član demona ali i na dinamovim ranije) i sam kaže da je dinamo za Chicago fire izmislio nogomet. ono kod njih je malo jača rekreacija. islužene zvijezde ili se zajebavaju ili trpaju ko na traci, južnoamerikanci se i trude ali dolaze sa popustom na količinu pa ih ima svakakvih..

to neće ozbiljna liga bit vjerojatno nikad..njima je show najbitniji a nogomet ima premalo pauza
  • ZG plavi 01
    637
    ma dobro okej, ali samo kazem da ne mislim da je sramota da se na svjetsko u Americi zove covjek koji u MLSu ima 25 golova
  • grba
    1k
    Veća mi je nepravda što je Matanović ispred Belje, Musu bi i pozvao
  • miro
    10.2k
    Musa me bas pozitivno iznenadio protiv Kolumbije, dva vrhunska šuta, šteta da bar onaj volej nije ušao.
  • KtcGoat
    7.9k
    Livaković - Jakić, Šutalo, Ćaleta-Car, Stanišić - Modrić, P. Sučić - Perišić, Kramarić, Baturina - Budimir.

Navodni sastav za Brazilce
  • grba
    1k
    Prvo je receno bilo da ce Vuskovic odradit obje 90 minuta
  • KtcGoat
    7.9k
    moguce sve, nije ovo sluzbeno. Novinari piskaraju malo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.