• KtcGoat
    3.3k
    nedavno me vrbovala na autobusnom, sa rijecima "daj nesto, dabogda se ozenio". Na njenu zalost, daleko je moja zenidba kao i moji euri
  • Thor
    2.2k
    :rofl: :rofl:
  • Thor
    2.2k
    Cek,tko je pobijedio? :cool: Tomislav? Bravo Tomislave :clap: :love:
  • Masto
    1.2k
    Peticija da se zagreb proglasi tomislavgradom
  • ZaDinamoDaoBihSve
    4
    Nisam to uopće rekao, nego sam aludirao na to da mi kao narod stalno umiremo od želje da je sve oko nas namješteno pa tako i za ovaj natječaj svaka prosječna osoba se nakostriješi. Tako da je Dinamo mogao samo objaviti postotak glasova javno da se ne diže tolika prašina oko ovog dresa koji će se ionako nositi par puta kroz sezonu.
  • Porculanka
    92
    eke buraz pošto bakar :rofl:
  • Gradjanski Dinamo
    626
    Nije natječaj namješten. Nemojte sad tu s teorijama zavjera kretat. Ovo je klasična reakcija “navijača domesticus vulgaris”. Nemre on u svojoj glavi napravit razliku između majice koja se prodaje na koncertu MPT i dresa svetog kluba. Zato struka mora imati konačnu riječ.
    Ovo bi bio odličan dizajn za majicu u fan shopu. Ali ne i za sveti dres.
  • blue heart 72
    3.2k
    Tomislav mi nije bio favorit, niti sam glasao za njega,ali mogu živjeti sa izborom. Dres mi nije ono wau, ali nije ni loš. Samo se nadam da neće zbog boje, biti "presličan" trećem dresu iduće sezone
  • Masto
    1.2k
    Zanimljivo bi bilo u dres uklopiti sve ili barem veće grafite i murale koji su ispod stadiona, mogla bi se dobra stvar izraditi
  • NKDZ86
    7.9k
    taman pio vodu ,skoro sam cijeli komp zalio :rofl:

što se tiče 4. dresa šokeran sam. nadam se da će uzivo bolje izgledat, za sad palac dolje.
    onda 3. dres nadam se da će bit od građanskog onaj crveno narančasti
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Meni je taj Tomislav vise za majicu kao i ban kojeg smo za majicu vec imali. Sta je tu je.. Htio sam svjetloplavi i malo sam razocaran, al eto.. Cestitke pobjedniku
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Kad dres bude uživo mislim da će ljudi moć donjet još konkretniji zaključak, ovako je samo više naklapanje nego nekakvo konkretno mišljenje ili žaključak.

Meni je prvi ovogodišnji dres bio "meh" međutim kad sam ga uživo vidio kao i treći, nemjerljivo su mi bolji nego samo ovako vizualno,preko interneta. Dok recimo drugi ovogodišnji mi je više palac dole, nego gore, iako onaj iz Belgije u kombinaciji sa crnim šorcom može itekako proć.

Od mene veliki plus za kragnu. Ne znam zašto, ali su mi dresovi kao i majice, bolje u tome "polo žargonu" nego obične.
  • crophantom
    3.6k
    pa ovo je sve. još treba negdje na kragni ostaviti prostora da si presonaliziraš uvredu kojom te počastila. najbolje od nje kaj sam čuo je "ti si peder i zato ti se žena jebe okolo" :lol:
  • serbus
    5.9k
    Također mislim da je "najlošiji" pobjedio. Ali jebiga volja većine pobjedila.
  • Nolifer
    14.4k

Tu bi ti bolje odgovarao monokromatski grb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.