• fakin
    3.5k
    rekli su da će četvrti dres biti drugačiji od prva 3 iduće sezone. onda me baš zanima kakav će nam biti treći dres, očito neće biti tamni (crni)
  • Keyser Soze
    18.6k
    Inspiraciju je pronašao u kopiji grafita ispod zapada koji se naziva i legendarnim.
  • Dzoni
    4.7k

Po mojoj vrlo stručnoj analizi komentara na društvenim mrežama koji su definitivno uvijek u pravu, poprilično puno iznad svih
  • Paggini
    78.9k
    Valjda će doći period kad će i ljudi osim Zagrepčana gledati na Dinamo prvotno kao zagrebački klub, a tek onda kao ponos hrvatstva.Keyser Soze

Malo dublja rasprava, ali teško je očekivati da netko iz Slavonije, Hercegovine recimo ima svijest o purgerskoj crti Dinama, jer i oni sami nemaju tu svijest ni crtu (niti bi trebali imati, niti ih treba kriviti što nemaju).

Samim time nikad neće gledati Dinamo kao primarno zagrebački, pa tek onda hrvatski klub, pogotovo kad mnogim ljudima on predstavlja nastavak tog prohrvatskog identiteta.

Zato je primarna uloga KLUBA da podupire to purgerstvo i vezu sa Zagrebom kao primarnu, dok promiče dinamovštinu kroz cijelu zemlju i dijasporu.
  • Keyser Soze
    18.6k
    Slažem se, ne kažem da se moraju roditi s tim jer ne mogu, ali klub treba raditi na tome da širi purgerstvo i da to mic po mic uđe u svijest čovjeka van Zagreba.
  • Droljo
    26.4k
    Ja namjerno nisam glasao da vam ne mogu bit kriv :lol:
  • fakin
    3.5k
    koliko znam i dalje se skandira DINAMO ZAGREB, a ne DINAMO HRVATSKA.

Dinamo je prvenstveno zagrebački klub, a tek onda hrvatski.

dijete kad se rodi u Zagrebu automatski navija za Dinamo.
    dijete koje se rodi u Đakovu, Šibeniku, Tomislavgradu ili Gospiću ne navija automatski za Dinamo.
  • ZaDinamoDaoBihSve
    4
    Ajmo peticija da Stražar s Kaptola bude treći dres.
  • Pavinho
    464
    Isti ko prosli samo drugi motiv...nadao sam se necemu drugacijem
  • Tajno Ime
    301
    Dijete u dinamovoj obitelji automatski navija za dinamo svugdje na kugli zemaljskoj
  • Mihael2305
    1.6k
    Jel se može gdje vidjet kolko je bilo glasova?

Pa jebo me dan, svakog kolegu il frenda upitam za kaj je glaso, il su glasali za baštinu il za stražara. Pa me baš zanima kakav je omjer bio.

Nije loš dres, ali ponadah se da bu Stražar pobjedit.

Skoro identičan ko 3. il 4. od ove god. Pa valjda ima smisla nekaj novo imat.
  • PomoćniSudac
    29
    Nadajmo se da je netko iz Dinama dobio inspiraciju gledajući sve ove dresove Dinama koji su se međusobno natjecali. Pa nam možda prvi, drugi ili treći dres bude ljepši od ovog koji je pobijedio za četvrti dres.

Naravno, svaka čast na pobijedi. Nema se što prigovoriti. Takva je demokracija.

Meni se osobno ne sviđa.
  • fakin
    3.5k
    iskreno jedino logično bi bilo da taj dres bude 4.
  • PomoćniSudac
    29
    Niti ja niti itko od poznanika koje znam nisu glasali za pobjednički dres. Doduše neki u finalu nisu ni glasali. Većina nas je glasalo za onaj crveni te onaj zeleno-zlatni.
  • criticus
    6.9k
    Ajmo peticija da Stražar s Kaptola bude treći dres.ZaDinamoDaoBihSve

Da. I onda neko peticiju za drugi i treći prijedlog. I najviše skupi ovaj pobjednički, jer je pobijedio zbog, gle čuda, najviše dobivenih glasova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.