• Droljo
    26.4k

Čuj ovog. Pijan od 5 pivi... Strašno
  • NKDZ86
    7.9k
    primite moje isprike poštovani pijanci
  • KtcGoat
    3.3k
    Čuj ovog. Pijan od 5 pivi... StrašnoDroljo

"Those are rookie numbers"
  • Droljo
    26.4k
    primite moje isprike poštovani pijanciNKDZ86

Nemaš frke frende. Samo pripazi ubuduće. :wink:
    I plaćaš pivu kad se vidimo na tekmi.
  • NVKOD
    10.9k
    Opcija 1 definitivno!

Idem vlakom svaki dan pa viđam kako dečki marljivo rade na novom stadionu i mogu reći da jedva čekam da se prebacimo tamo. Kako će tamo grmjeti, naježim se na samu pomisao.

Na Maksimiru se na zapadu jako dobro čuju Boysi, a jednom prilikom sam išao i na jug. Nevjerojatno, tribina je udaljena valjda pola kilometra od sjevera, ali doživljaj je fenomenalan. Ako se tako čuje na Maksimiru gdje je akustika stran pojam, kako će tek biti na stadionu koji je zbijen, gdje su tribine udaljene svega nekoliko metara od terena?

Imam dojam da će se suparničke ekipe usrati atmosfere, a naši će letjeti po terenu. Nisu li tako igrači futsala rekli kad su došli u Cibonu? Da ih je pojela atmosfera, a naši su dobili krila...

Zato uvijek opcija 1. Jbg, Maksimir je neki sentiment, uvijek će biti naš dom, ali igranje i gledanje utakmica na modernom stadionu ipak je stepenica više. Sve dok se ne napravi novi Max.
  • rioda
    15.1k
    Na Maksimiru se na zapadu jako dobro čuju Boysi, a jednom prilikom sam išao i na jug. Nevjerojatno, tribina je udaljena valjda pola kilometra od sjevera, ali doživljaj je fenomenalan. Ako se tako čuje na Maksimiru gdje je akustika stran pojam, kako će tek biti na stadionu koji je zbijen, gdje su tribine udaljene svega nekoliko metara od terena?NVKOD

Malo ću se nadovezati na ovo, samo da prokomentiram kako se gdje čuju Boysi. Jednom prilikom sam bio na zapadu skroz lijevo prvi sektor, strašno kako se ništa ne čuje, jer sve blokira onaj zid objekta između zapada i sjevera. Drugom prilikom na sjeveru gore protiv Rijeke, zvučalo je kao da Boysa nema, a Armada grmi. Tako da je akustika Maksimira baš zajebana :rofl:
  • Droljo
    26.4k

Sve isto sam iskusio.
  • Bosskovitz
    20.6k
    Mislim da nas na Kranjči očekuje avangarda od navijanja - grupa će biti standardno na najvišoj razini, samo bliže terenu i na zatvorenom stadionu, ali zbog te blizine svega puno će se lakše i češće uključivati ostale tribine u odnosu na Maksimir. To se super vidjelo nekidan na futsalu, ekipa se znala i spontano, a definitivno na poziv grupe ustajati, pjevati, skakati... sve je drugačije kad je zbijeno i akustično.
  • fakin
    3.5k
    ako grupa izabere istok (što se priča od prvog spomena na obnovu kranjče) onda ćete tek vidjeti kakva ćemo avangarda biti i koliko će se naše snimke s utakmica lige prvaka/europske lige vrtiti po portalima i društvenim mrežama diljem Europe i šire.

zamislite utakmica lige prvaka Dinamo - Real Madrid, uvodna scena široki kadar sa zapada, a cijeli istok u koreografiji plus transovi dole na ogradi. bit će to spektakl
  • Oluja
    6.4k
    zamislite utakmica lige prvaka Dinamo - Real Madrid, uvodna scena široki kadar sa zapada, a cijeli istok u koreografiji plus transovi dole na ogradi. bit će to spektaklfakin

Ništa manje ne očekujem niti na Dinamo-Slaven.
  • deda
    44.6k
    Poprilično sam i dalje siguran da će grupa izabrati jug.
  • pešća
    1.2k
    To se super vidjelo nekidan na futsalu, ekipa se znala i spontano, a definitivno na poziv grupe ustajati, pjevati, skakati...Bosskovitz

Nadam se da će se stajati na svim tribinama osim zapadne. Stajanje jamči bolju atmosferu. Mislim ako izvisim za istok uzet ću jug ili sjever i tamo bum stajao i ne zanima me kaj ima za reć onaj iza mene, sjedit može i u birtiji.
  • Bosskovitz
    20.6k

Iskreno, očekujem dinamiku starog Istoka. Stajanje kad je napeto, kad je gužva i slično, a sjedenje i pjevušenje kad je laganije. Neće sigurno biti kao na Sjeveru, ali niti ne mora.
  • crophantom
    3.6k
    i ja... jer ako oni izaberu istok, onda stari istočnjaci i zapadnjaci ostaju na jugu i sjeveru (gdje će biti gostujući) ili po samim rubovima zapada gdje nisu vip mjesta i cijene možda ne budu prepaprene.
  • criticus
    6.9k
    Mislim ako izvisim za istok uzet ću jug ili sjever i tamo bum stajaopešća

Ako grupa bude na istoku nećeš izvisit, dovoljno je ulaznica. Ako bude na jugu, istok će svejedno stajati, jer mislim da će to bit miks starih istočnjaka i "manje gorljivih trenutačnih sjevernjaka". Ta ekipa će stajati, komentirati, lajati i navijati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.