• Efes Pilsen
    17.2k
    Vidio je on, poslije je Belcar povlacio igraca i opet prosao liso. Bilo je i bacanja lopte poslije zvizduka, ali malom govancu iz Benkovca se izgubila rezolutnost koju je vec demonstrirao na Stojkovicu. Sinoc je izgledao i malo podbuhlo, bas kao pravo irirtantno stvorenje spremno popit jednu u glavu.
  • Sajla
    24.9k
    VAR is operated very differently across Europe.

The Premier League has the lowest VAR intervention rate this season - 0.275 per game - though that has not meant less controversy over decisions.

Figures released last month showed the Bundesliga and La Liga come next at 0.38 interventions per game, with Serie A at 0.44 and Ligue 1 at 0.47.

In the Champions League, interventions are at a rate of 0.45 per game.

U ligama 5 i Ligi prvaka u prosjeku ima manje od pola VAR intervencije po utakmici. "Najbolji hrvatski sudac" Erceg ne vidi penal (a gdje je pomoćni?) i crveni karton u jednoj relativno lakoj utakmici bez pritiska. 2 puta ga VAR ispravlja, skoro 8 puta češće nego što je prosjek u Engleskoj ove sezone. I onda se pitamo zašto naših sudaca nema na velikim natjecanjima?
  • Gringo
    1.5k
    Erceg je klošar, vidio je penal, vidio je crveni na Belji i nije sudio već je stvar prepustio VAR-u ako se javi javi ako ne ko vas jebe.

Sve je počelo sa derbijem na Maximiru i Kalikovih 7 prekršaja (bez žutog) u prvom poluvremenu...

A Pajač je uvijek nabrijan protiv nas, grubi prekršaji, unošenja u facu..
  • rioda
    18.8k

Ma nije to zlonamjerno, pa ne bi to radio na 3:0 za nas kad je sve riješeno. Jednostavno loše procjene
  • Crni86
    25.1k
    Jednostavno loše procjene — rioda

Malo puno losih procjena s njegove strane ove sezone kontra nas.

Ne bitno da li je namjerno ili ne namjerno. Lik je los sudac. Sva sreca je pa je rezultat bioo uvjerljiv i da ga je var spasio. Ali niti je sam vidio crveni, niti je sam vidio penal.

Uz to oprostio je i belcaru i pajacu druge zute. A tu ga var nije mogo izvuc. Ne mogu se sjetit kad sam zadnji put bio ogorcen toliko s nekim sucem da je napravioo toliko velikih gresaka u jednoj tekmi…. Penal i 3 crvena… moras biti veliki antitalent

I dalje tvrdim da mi moramo bas sad kad nabimo nekoga 5:0 pricat kako je sudenje bilo lose i istaknut to.
  • rioda
    18.8k

Ma sve pet, ne branim ga ja, ali otprilike znam kako razmišljaju suci koji te žele pokrasti u nekoj utakmici. Na 3:0 te neće sigurno krasti jer bi ispao smiješan, tako da je ovo očito do nekvalitete suđenja, a ne namjere. Mislio sam za njega da ima potencijala, ali sve više mi se čini da ništa ni od njega.

Ti mladi suci nam očito dođu kao osvježenje nakon Bela, Lovrića i ostalih, odsude par korektnih utakmica, a na kraju opet isto sranje kao i ostali. HNS bi po meni trebao ići u profesionalizaciju suđenja, ne može čovjek raditi pet dana u tjednu i biti maksimalno fokusiran na suđenje uz to.

Zaposli ga, svaki dan maksimalan trening i edukacija, uz dobra primanja + bonus po kvalitetno odrađenom poslu i kažnjavanje po loše odrađenom poslu. Ako si loš na duže staze, otkaz i vraćaš se na niže lige.

Samim tim otvaraš prostor i starijim dobrim sucima da ostaju u poslu kao delegati, kontrolori i instruktori.
  • Crni86
    25.1k
    realno i on i kolaric su pokazali neki potencijal…

E sad dolazimo do problema da je kolaric ves otiso u k, a erceg je na jako dobrom putu da ga slijedi. Ocito je problem edukacije i vodenja na tom putu. Upravo ovo sta ti kazes…

Samo mi je zalosno da se o ovome ne pise i ne prica. Jer sudenje u hr nogometu je lose i problematicno. Kvaliteta sudenja se mora gledat i komentirat makar bila utakmica neizvjesna ili ne.
  • Jurki
    27.9k
    Malo puno losih procjena s njegove strane ove sezone kontra nas — Crni86

Ovo za druge zute nem spominjal, ali jebemu mater kaj je to za suca da mu treba jebeni var za zadnjeg igraca gde lopta ide pravocrtno prema golu i nemre uloviti napadaca. To je crveni ko kuca.
    Ima pomocnika koji stoji na centru s kontra strane.. koji mu moze javiti u sekundi.. da zadnji je.. i vadi crveni.

Tako ocitu stvar mora ici provjeravati.

Samo mi je zalosno da se o ovome ne pise i ne prica. Jer sudenje u hr nogometu je lose i problematicno. — Crni86

Nema par dana, gdje je Kustic sve objasnio, pa smatram da si totalno u krivu.
  • Crni86
    25.1k
    Tako ocitu stvar mora ici provjeravati. — Jurki

I provjeravao ju je jedno pet puta i gleda i gleda i gleda… ko da se radi o kvantnoj fizici, a vidi se sve odmah iz prve, vidis po travi na kraju…

Nema par dana, gdje je Kustic sve objasnio — Jurki

Nisam ispratio, sta je reko?
  • Jurki
    27.9k
    Nisam ispratio, sta je reko? — Crni86

Nije citat, vec otprilike kaj je rekel.. suđenje u Hnlu je svake godine sve bolje i bolje, desi se tu i tam neka greska, ali je evidentan napredak u suđenju.. i da se nastavlja suradnja s francuskim pederom.
    Hadezenjarska sranja, izjave i gledanje u oci, laganje i pravljenje budalama svih nas.
    Dobro je vako, ne mijenjati nista.
  • austrijanac
    14.2k
    Jucer da penal pomocni sudac nije vidio je za ozbiljan razgovor i hladenje.

Znamo da nista od toga, ali stari ti tamo trebas bit u liniji i to vidis bez problema.
  • Crni86
    25.1k
    Kolaric je tolko dobar da je i u drugoj ligi zakinuo dugopolje
  • Sajla
    24.9k
    vjerojatno se misli na Tomaška koji je u HNS zamijenio Svetinu. neku dan je izjavio:
    Vjerujem da ćemo, što se tiče suđenja, nastaviti suradnju s gospodinom Bertrandom Layecom kako bi se još više podiglo povjerenje.
    Iskoraci su napravljeni, predao je svoje izvješće u polusezoni, vidi se napredak u suđenju. Naravno da ima pogrešaka, ali najvažnije je to da u njima nema namjere. Pogreške se događaju i u Ligi prvaka, a vidjeli smo ih i na posljednjem EP-u. Igrači griješe, normalno je i da suci griješe
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

A ne mora znaciti da ga nije vidio ili javio, ipak je Layec nakon onoga sto je rebic uradio Mikicu rekao da se od pomocnog ne ocekuje intervencija u tom slucaju...
  • Jurki
    27.9k
    Kolaric opet u elementu.

Ako se ovaj vrati suditi 1.Hnl, treba ugasiti Savez.
    Jos jedanput pokazal koliko je los.
    A za njega bi bilo najbolje da se ostavi suđenja.

Zlobnik u meni bi rekel, bas mi je drago da i u drugoj ligi radi sranja :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.