• Efes Pilsen
    15.3k
    Vidio je on, poslije je Belcar povlacio igraca i opet prosao liso. Bilo je i bacanja lopte poslije zvizduka, ali malom govancu iz Benkovca se izgubila rezolutnost koju je vec demonstrirao na Stojkovicu. Sinoc je izgledao i malo podbuhlo, bas kao pravo irirtantno stvorenje spremno popit jednu u glavu.
  • Sajla
    19.2k
    VAR is operated very differently across Europe.

The Premier League has the lowest VAR intervention rate this season - 0.275 per game - though that has not meant less controversy over decisions.

Figures released last month showed the Bundesliga and La Liga come next at 0.38 interventions per game, with Serie A at 0.44 and Ligue 1 at 0.47.

In the Champions League, interventions are at a rate of 0.45 per game.

U ligama 5 i Ligi prvaka u prosjeku ima manje od pola VAR intervencije po utakmici. "Najbolji hrvatski sudac" Erceg ne vidi penal (a gdje je pomoćni?) i crveni karton u jednoj relativno lakoj utakmici bez pritiska. 2 puta ga VAR ispravlja, skoro 8 puta češće nego što je prosjek u Engleskoj ove sezone. I onda se pitamo zašto naših sudaca nema na velikim natjecanjima?
  • Gringo
    768
    Erceg je klošar, vidio je penal, vidio je crveni na Belji i nije sudio već je stvar prepustio VAR-u ako se javi javi ako ne ko vas jebe.

Sve je počelo sa derbijem na Maximiru i Kalikovih 7 prekršaja (bez žutog) u prvom poluvremenu...

A Pajač je uvijek nabrijan protiv nas, grubi prekršaji, unošenja u facu..
  • rioda
    15k

Ma nije to zlonamjerno, pa ne bi to radio na 3:0 za nas kad je sve riješeno. Jednostavno loše procjene
  • Crni86
    20.7k
    Jednostavno loše procjenerioda

Malo puno losih procjena s njegove strane ove sezone kontra nas.

Ne bitno da li je namjerno ili ne namjerno. Lik je los sudac. Sva sreca je pa je rezultat bioo uvjerljiv i da ga je var spasio. Ali niti je sam vidio crveni, niti je sam vidio penal.

Uz to oprostio je i belcaru i pajacu druge zute. A tu ga var nije mogo izvuc. Ne mogu se sjetit kad sam zadnji put bio ogorcen toliko s nekim sucem da je napravioo toliko velikih gresaka u jednoj tekmi…. Penal i 3 crvena… moras biti veliki antitalent

I dalje tvrdim da mi moramo bas sad kad nabimo nekoga 5:0 pricat kako je sudenje bilo lose i istaknut to.
  • rioda
    15k

Ma sve pet, ne branim ga ja, ali otprilike znam kako razmišljaju suci koji te žele pokrasti u nekoj utakmici. Na 3:0 te neće sigurno krasti jer bi ispao smiješan, tako da je ovo očito do nekvalitete suđenja, a ne namjere. Mislio sam za njega da ima potencijala, ali sve više mi se čini da ništa ni od njega.

Ti mladi suci nam očito dođu kao osvježenje nakon Bela, Lovrića i ostalih, odsude par korektnih utakmica, a na kraju opet isto sranje kao i ostali. HNS bi po meni trebao ići u profesionalizaciju suđenja, ne može čovjek raditi pet dana u tjednu i biti maksimalno fokusiran na suđenje uz to.

Zaposli ga, svaki dan maksimalan trening i edukacija, uz dobra primanja + bonus po kvalitetno odrađenom poslu i kažnjavanje po loše odrađenom poslu. Ako si loš na duže staze, otkaz i vraćaš se na niže lige.

Samim tim otvaraš prostor i starijim dobrim sucima da ostaju u poslu kao delegati, kontrolori i instruktori.
  • Crni86
    20.7k
    realno i on i kolaric su pokazali neki potencijal…

E sad dolazimo do problema da je kolaric ves otiso u k, a erceg je na jako dobrom putu da ga slijedi. Ocito je problem edukacije i vodenja na tom putu. Upravo ovo sta ti kazes…

Samo mi je zalosno da se o ovome ne pise i ne prica. Jer sudenje u hr nogometu je lose i problematicno. Kvaliteta sudenja se mora gledat i komentirat makar bila utakmica neizvjesna ili ne.
  • Jurki
    24k
    Malo puno losih procjena s njegove strane ove sezone kontra nasCrni86

Ovo za druge zute nem spominjal, ali jebemu mater kaj je to za suca da mu treba jebeni var za zadnjeg igraca gde lopta ide pravocrtno prema golu i nemre uloviti napadaca. To je crveni ko kuca.
    Ima pomocnika koji stoji na centru s kontra strane.. koji mu moze javiti u sekundi.. da zadnji je.. i vadi crveni.

Tako ocitu stvar mora ici provjeravati.

Samo mi je zalosno da se o ovome ne pise i ne prica. Jer sudenje u hr nogometu je lose i problematicno.Crni86

Nema par dana, gdje je Kustic sve objasnio, pa smatram da si totalno u krivu.
  • Crni86
    20.7k
    Tako ocitu stvar mora ici provjeravati.Jurki

I provjeravao ju je jedno pet puta i gleda i gleda i gleda… ko da se radi o kvantnoj fizici, a vidi se sve odmah iz prve, vidis po travi na kraju…

Nema par dana, gdje je Kustic sve objasnioJurki

Nisam ispratio, sta je reko?
  • Jurki
    24k
    Nisam ispratio, sta je reko?Crni86

Nije citat, vec otprilike kaj je rekel.. suđenje u Hnlu je svake godine sve bolje i bolje, desi se tu i tam neka greska, ali je evidentan napredak u suđenju.. i da se nastavlja suradnja s francuskim pederom.
    Hadezenjarska sranja, izjave i gledanje u oci, laganje i pravljenje budalama svih nas.
    Dobro je vako, ne mijenjati nista.
  • austrijanac
    10.6k
    Jucer da penal pomocni sudac nije vidio je za ozbiljan razgovor i hladenje.

Znamo da nista od toga, ali stari ti tamo trebas bit u liniji i to vidis bez problema.
  • Crni86
    20.7k
    Kolaric je tolko dobar da je i u drugoj ligi zakinuo dugopolje
  • Sajla
    19.2k
    vjerojatno se misli na Tomaška koji je u HNS zamijenio Svetinu. neku dan je izjavio:
    Vjerujem da ćemo, što se tiče suđenja, nastaviti suradnju s gospodinom Bertrandom Layecom kako bi se još više podiglo povjerenje.
    Iskoraci su napravljeni, predao je svoje izvješće u polusezoni, vidi se napredak u suđenju. Naravno da ima pogrešaka, ali najvažnije je to da u njima nema namjere. Pogreške se događaju i u Ligi prvaka, a vidjeli smo ih i na posljednjem EP-u. Igrači griješe, normalno je i da suci griješe
  • IstinaZaDinamo
    2.5k

A ne mora znaciti da ga nije vidio ili javio, ipak je Layec nakon onoga sto je rebic uradio Mikicu rekao da se od pomocnog ne ocekuje intervencija u tom slucaju...
  • Jurki
    24k
    Kolaric opet u elementu.

Ako se ovaj vrati suditi 1.Hnl, treba ugasiti Savez.
    Jos jedanput pokazal koliko je los.
    A za njega bi bilo najbolje da se ostavi suđenja.

Zlobnik u meni bi rekel, bas mi je drago da i u drugoj ligi radi sranja :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.