• Crni86
    20.5k
    Mateo ErcegKrizy

Najvise gresaka pa je zasluzio odsudit derbi

Kao da je sramota priznat da nasi suci jos nemaju kvalitetu i da trebas strance. Tako bi i trebalo bit jedan prijelazni period i da se sve smiri i stisa te da neki novi mladi suci izrastu u kvalitetne u miru.
  • Dzoni
    4.3k

Realno, najviše grešaka se pronašlo u utakmicama između Hajduka, Dinama i Rijeke protiv ostalih, a te utakmice najčešće sude najrazvikaniji suci poput njega i Tovarića.
    Da komisiija zaista radi svoj posao i da gledaju i utakmice između "manjih" klubova koje sude suci kao Zdenko Lovrić, bila bi skroz drukčija priča
  • Crni86
    20.5k
    istina slazem se, ali kad pogledas koliko nas je erceg ostetio ove sezone mislim da je krajnje neprimjereno da on sudi derbi

Isto kako je bilo kriminalno delegiranje kolarica na ovu tekmu u kupu. Bit ce sranja kako god okrenes
  • FazeN
    6.1k
    Dobio sam poruku od izvora u Osijeku koji je blizak sudackom savezu gdje je nekad i radio.
    On je NAVODNO čuo danas da je savez pod ogromnim pritiskom radi Matića te da im ne odgovara ova situacija nikako.

Možda bi sad trebala se napraviti kompilacija o dotičnom VAR profesionalcu.
    Treba priču što više gurnuti u javnost na vidjelo da se vidi gdje je problem uvijek s njim, previše je to slučajnosti..
    Ako ima materijala za to moglo bi se napraviti dobrih par minuta.
  • Ivdzo11
    9.4k
    pise se da bi Kolaric mogao dobiti hlađenje 3-5 utakmica, HNL-a, daj slozi neki mail i na koju adresu da se salje da se napravi pritisak protiv tog "šćeneta" Matica
  • Jurki
    23.5k
    ak je to stvarno tak, nebi me cudilo da taj šupak vise nebu u var sobi nikad.. ni na terenima hnla.
    Ti koji su ga gurali kao var suca, ce ga gurnuti i pod vlak.. da spase vlastite guzice.
  • prefontaine
    7.1k
    Sa ženom sam 5 godina u vezi i 10 godina u braku. U tih 15 godina, dva puta je priznala da je u krivu, 2011.na samim početcima veze, i 2025. nedavno.

Ova šaka jada još nije nijednom. I vjerojatno neće nikada.
  • jedan u nizu
    17.6k

Dobro, kaj se hvalis sad.
    Ne moraas nam svima trljati sol na ranu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.