• Mali Zeus
    20.4k
    edit. dobro dok ne viču kalendaaari kaatoličkiiiDinamosaur

e taj lik.

TAJ LIK!
  • mokoxax468
    1.6k
    Kako bi se osigurala udobnost gledatelja tijekom kasne jeseni i ranog proljeća, stadion treba biti opremljena visokoučinkovitim sustavom grijanja tribina. Ova toplinska infrastruktura može se integrirati ili unutar krovne konstrukcije (sustav radijacijskog grijanja odozgo) ili kroz specijalizirana grijana sjedala. Svi sustavi trebaju biti projektirani tako da osiguraju visoku razinu udobnosti gledatelja tijekom cijele natjecateljske sezone, uz poštivanje standarda održivosti.

Poslije godina na Maksimiru, ovo zvuči kao brod iz Zvjezdanih staza :love:
  • Neron53
    2.4k
    Sad sam tek vidio na RTL-u da se pocetak gradnje ocekuje 29.
    Pa kad ce ga zavrsiti? 33., 34....?
    Sta cemo 7 godina biti na Kranjci??
  • NORTE
    23.3k
    "Očekujemo da 2027. godine krene rušenje starog stadiona, paralelno s time projektirat će se novi i očekujem da bi radovi mogli početi 2029. godine", poručio je Tomašević.

Istaknuo je da je procijenjena vrijednost nogometnog stadiona i dalje 175 milijuna eura.
  • crophantom
    3.5k
    pa nece bas 5 godina graditi. :sweat: Gradnja 3 godine, tako da, 32e reko bi.
  • rioda
    15k
    Ne znam je li ijedan takav rok bilo koji političar u Hrvatskoj dobro prognozirao, tako da već sad računam da će početak biti najmanje 2030. godine, što je i godina lokalnih izbora u RH.
  • crophantom
    3.5k
    2029. Su, do tad moraju bageri bit tam. To mi veliku nadu da ce 2029. Fakat krenuti.
  • rioda
    15k

Da, u pravu si.
  • Neron53
    2.4k

Ako za Kranjcu treba dvije, da ce Maksimir za 3 sagraditi??
  • fakin
    3.4k
    Kranjcu u manje od godinu i pol ce i srusiti i napraviti novi.
    Rusenje je počelo lani u petom mjesecu, trebao bi završiti krajem devetog, pocetkom desetog mjeseca
  • Papastrumf
    22k
    Procjenjuje se trajanje radova cca 22 mjeseca, sto je realno vrijeme za stadion te velicine. Tu nije uracunato rusenje jer ono ide u ranijoj fazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet