• vjeko1701
    23.6k
    Vele krivo i samo su se dodatno izblamirali.
  • veselko tenžera
    7.5k
    Ako je doista tako ja bih da sami sebe prijavimo za propust pa da disciplinske kaže da nismo u pravu :smile:
  • Fan
    2k
    Postoji tona propozicija, pa su tako propozicije za seniorski kup i juniorski/kadetski/pionirski kup odvojeni. U seniorskom kupu zbilja piše navedeno u članku, al je ovaj dio "bez obzira jel se radilo o utakmicama juniora, kadeta il pionira" pretpostavljam dodan jer junior smije igrati seniorska natjecanja, a oni najčešće i igraju kup utakmice pa su time htjeli spriječit da u seniorskom kupu ne igra za 2 kluba u jednoj sezoni, a kadete i pionire su dodali reda radi. U propozicijama kup natjecanja za mlade to ograničenje nije upisano.
  • rioda
    14.9k

Ne spominju se pioniri u tom članku Propozicija, samo juniori i kadeti, jer po godištu mogu imati pravo nastupa za seniore. Još ajde da su spomenuli samo Varaždin, iako su i tu u krivu, ali ovo za Dinamo im je totalni promašaj.

Još jedna blamaža Hajduka.
  • Jurki
    23.9k
    U propozicijama kup natjecanja za mlade to ograničenje nije upisano.Fan

Ako nije napisano, znaci da se na prelaske igraca juniorskog pogona iz jednog u drugi klub to ne odnosi.
    Toliko ljudi radi opcenito u klubovima, a s dva klika to nisu mogli provjeriti.
    I naravno to od piskarala nebu nitko objavio, da su se stanovnici šekreta opet zajebali.
  • Fan
    2k
    Ne spominju se pioniri u tom članku Propozicija, samo juniori i kadeti, jer po godištu mogu imati pravo nastupa za seniore. Još ajde da su spomenuli samo Varaždin, iako su i tu u krivu, ali ovo za Dinamo im je totalni promašaj.rioda

Hahahaha fakat, nisam ni skužio, zakon :D

Ako nije napisano, znaci da se na prelaske igraca juniorskog pogona iz jednog u drugi klub to ne odnosi.Jurki

Da, to mi je bila i poanta. Tj., odnosilo bi se da je neki junior igrao u seniorskom kupu nekog kluba, otišao u drugi klub i istu kalendarsku godinu igrao za taj drugi klub u seniorskom kupu.
  • Thor
    2.2k
    ne znam kaj je bilo, nisam provjeravao,nego samo da su nas prozvali da smo zajebali.
    Ak nismo,a ovi su htijeli ispasti kao altruisticki heroji, a zapravo magarci su i dalje, onda jos bolje! :cool:
  • vjeko1701
    23.6k
    Znači išli na neku PR foru da smo i mi i Varaždin za*ebali al oni kao gospodski neće tražiti poništavanje utakmica da bi na kraju ispalo da opet ne znaju čitati propozicije natjecanja.
  • Thor
    2.2k
    tak izgreda! A vele nasi decki tu da tak i je. :cool:
  • rioda
    14.9k
    Znači išli na neku PR foru da smo i mi i Varaždin za*ebali al oni kao gospodski neće tražiti poništavanje utakmica da bi na kraju ispalo da opet ne znaju čitati propozicije natjecanja.vjeko1701

Razni novinari vrijedno prenijeli njihov gospodski čin. Hoće li objaviti i ovo? :monkey:
  • Jurki
    23.9k
    moguce je da su znali za taj dio.. al namjerno slali to priopcenje, da ujedno nas poseru i ispadnu gospoda.

Da u tom pravilniku pise kao i za seniore, nebi me cudilo da traze registraciju 3:0.

Tovari i gospodstina? Kaj god.
  • criticus
    6.7k
    Pa Dragobratović sa zona dinamo podcasta piše za index. Vjerujem kad vidi ako ne točno da će napisat ispravak.

Al moguće da im (indexu ne njemu osobno) nije dovoljno bitno, klikabilno da napišu ispravak. PR hajduka proša, index naplatio i dobro.
  • Thor
    2.2k
    a mozda da nasi negdje objave za svekoliku javnost da im fala na pokusaju altruizma ili da pravila nisu prekrsena.
  • Thor
    2.2k
    pa ok, kuzim i to,naravno al ono mozda onda na nasem instagramu ili faceu.
  • Thor
    2.2k
    A fakat mislim da to treba je ovi moroni se sad ne samo hvale svojim potezom nego nam trljaju to na ovim moronskim podkastima i seru!
    Treba reagirati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube