• NVKOD
    10.6k
    Orša nam rastura na Cipru, već drugu utakmicu zaredom asistirao!

Kao što je kod nas bio gol-mašina, sad je postao stroj za asistencije. U 34 nastupa (2407') ima 3 gola i 10 asistencija. Drago mi je da je našao sredinu gdje igra konstantno i nadam se da će dobiti poziv na SP (trenutno na pretpozivu).
  • GOAT
    5.2k
    pojma nemam sta ovo znaci ali valjda grmi
  • DrRatoljub
    636
    Baturina nakon sto je došao na fizički zadovoljavajuću razinu rastura. Vrlo mi je drago zbog njega, pokazuje da može biti nositelj vrlo ozbiljnih klubova u ligama petice. Como ima velike šanse za izboriti Ligu prvaka. A protiv Intera nisu bez šanse u uzvratu kupa. Samo tako treba nastaviti i mozda dobije pola sata na SPu nakon što ne stvorimo ništa s Mariom Pasalicem na krilu 60 minuta.
  • Ludovic IX
    10.8k
    Jebote, pa jakir jr. nije prvotimac niti u u19 intera. To je za mene ogroman poraz njegov i njegovog starog. Ako cemo iskreno, talijani su zadnjih 10-15 godina zakazali sa razvojem svojih igrača i da ti kao igrac koji je stvarno bio smatran a isad je smatran velikim talentom, nemas mjesta u u19 momčadi a kao očekujes minute u seniorskom sastavu nagodinu..
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Meni bi bez zajebancije na SP-u Baturina bio prvotimac, prije Kovačića. Kao argument bi uzeo da ima dosta bolju sezonu, u strašnoj je formi i ne planira da stane + Kovačić cijelu sszonu muči muku sa ozljedama, a i vidjeli smo protiv Poljske perverziju kad su u veznom redu igrali on, Sučić i Modrić.

Međutim obzirom da me od Dalića ništa ne čudi, vidim već nekog Maria fucking Pašalića koji glumi inverted wingera, Luku Sučića ili ne daj Bože Nikolu Vlašića.
  • hardek
    9.4k
    Baturina ako nastavi s ovom formom, mora biti prvo ime na team sheetu. Doslovno dominira u Serie A
  • Jurki
    23.9k
    zakaj se ne cudim kaj ne igra?
    Steta, istrunut ce tam u tom jebenom Interu jer ga je netko nafukal da tam ide.
    Losa zemlja, liga i jos gori klub za tako mladog igraca.
    Valjda se bu zvlekel iz tog dreka, al za sad upucuje na onu "sam pao, sam se ubio".
  • Krizy
    70.1k
    Jebote, pa jakir jr. nije prvotimac niti u u19 intera. To je za mene ogroman poraz njegov i njegovog starogLudovic IX

U 466 minuta koje je odigrao primili 16 golova.
    Gol svakih 29 minuta.
  • NKDZ86
    7.8k
    Dolazi on za 2 g. u rijeku na posudbu
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Jebote, pa jakir jr. nije prvotimac niti u u19 interaLudovic IX

Iz ove perspektive, transfer od 2.5m zvuci kao vrhunski odrađen posao.
  • Jurki
    23.9k
    i nadam se dobro upozorenje svakom klincu koji misli da moze preskakati stepenice.
    Al koliko ih je tu glupost napravilo... mislim da nebu nikakve koristi od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.