• Jaro
    11.9k
    ne kuzim brigu za proracune Splita ovdje. nek si/im naprave 10 stadiona - svi ce za 10 godina bit polurusevine ko spaladium arena…

kao sto je neko natuknuo - mene samo brine da se drzava potaknuta ovom pricom ne okrene od Maksimira A a ne bih se cudio iskreno…
  • NORTE
    23.2k
    izgubili smo generacije zbog diktatora protiv kojeg smo se borili, takav bi dole spomenik imaoBoycie

Potpis i pečat.
  • NVKOD
    10.6k
    Nakon svega o tovarima, LJPV-u, stadionima, Biliću i ostalim fritulašima o čemu čitam proteklih dana, mogu reći samo sljedeće:

O Bože fala ti, kaj dinamovci smo mi
    O kako bi vi sretni bili da ste dinamovci
  • The Undertaker
    9.7k
    Ono što je meni najzanimljivije u čitavoj priči je da je, prema studiji, razlika u prihodima kluba (ne Projektnog društva) između obnovljenog (opcija2) i novog stadiona (opcija 3) 40 mil. eur godišnje. Ja nisam vidio takvu procjenu za Maksimir odnosno Dinamo ali, po nekoj logici, ne bi smjela biti manja.
  • Jurki
    23.9k
    između obnovljenog (opcija2) i novog stadiona (opcija 3) 40 mil. eur godišnjeThe Undertaker

Hahahahah aha kak da ne.
    Njihove su procjene da bi rata kredita bila 12 mil eura plus 10ak za odrzavanje takvog objekta.
    Po tome ispada da bi godisnje trebali zaraditi od stadiona 60+ milijuna eura.

Bubaju se cifre bez ikakvog smisla i logike.
  • plavi devet
    747
    Rukometni klub Split na dobrom putu da ispadne iz druge lige.
    Rukomet, sport u kojem ti je budžet od 100K eura dovoljan da si stabilni drugoligaš, oni ni to nisu sposobni.
    Onda eto uzmeš košarku, nogomet i vidiš sav taj kaos u Splitskom sportu.
  • mosad
    2.3k
    Afrika sa strujom
  • NitkoBitan
    35.8k
    Zamišljam ono ludilo s futsala u Ciboni i onda stadionsku verziju toga. :fire:Sibirski plavac

Ja bi volio kad bi futsal u Ciboni bio prije ili poslije tekme na Kranjci, 2 utakmice u jednom danu u dva razlicita sporta, a jedno od drugog udaljeni da mozes pljunut :love:
  • db-izbjeglica
    20.3k
    slika.png

mislim da ova slika najbolje oslikava magarad, oko dosta stvari, al ajmo se sad koncetrirati na poljud.

znači...

oni sami su tražili da se poljud zaštiti kao kulturno dobro!

poljud se zaštitio kao kulturno dobro na nacionalnoj razini!

sad poljud ne valja, nema ga smisla obnavljati i hoće novi stadion, a grad i klub nemaju prebijene pare! svi su krivi, osim njih samih, a dobili su ono što su sami tražili!

iskreno...ja bi im dao da se poljud obnovi, državnim novcem, onako kako je propisano zakonom, uz sva pravila struke, konzervatore i slično. ne možete dobiti nikakve lože, restorane, sky boxove, sadržaje i slično, slobodno pored napravite te sadržaje, postavite montažne kućice, kontejnere i slično, al stadion... on će se dovesti u stanje kakvo je zamišljeno izvornim projektom, uz minimalne kozmetičke preinake. KULTURNO DOBRO, što konkretno tu nije jasno?

ako hoćete graditi novi stadion... izvolite, grad i klub nek nađu novac i to je to.
    ako ne želite lovu za obnavljanje poljuda, može i tako, kulturno dobro će se ostaviti da propada.
  • Mihael2305
    1.5k

To bi bilo jebeno, finale kupa u ciboni oko nekih 3-4, nakon tog oko pol 7 potvrda titule na kranjči, gorilo bi sve

Još da je npr ta tekma na Kranjči potrebno bas tih 3 boda za titulu...
  • Mr Anderson
    18.3k
    Ako govorimo o opciji 3 za koju je izvjesno da je dogovorena, onda govorimo o tri objekta (dva stadiona i kamp)The Undertaker

Pardon, koja dva stadiona?
  • The Undertaker
    9.7k
    Novi stadion Poljud (na mjestu postojećeg) te obnova Parka mladeži.
  • Mr Anderson
    18.3k
    Novi stadion Poljud (na mjestu postojećeg) te obnova Parka mladeži.The Undertaker

Aha, to je ta opcija gdje oni traže da im se nadoknadi izgubljena dobit jer bi igrali na manjem stadionu dok se gradi novi Poljud. Mislim da ne bu ništa od toga.
  • KtcGoat
    3.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/krivi-spoj/2772522.aspx

Kratki sadrzaj:Cabraja je odjebao iz Vukovara zbog odnosa sa Robinom Gonzalezom, hobitu iz Kolumbije se nije dalo trenirati na nacin koji ovaj zeli,vlasnici su zauzeli stranu Robina i tjt
  • miro
    8.6k
    bravo vlasnici :clap: vi ćete u 2.ligu, a Robin će odlepršat negdje u 1.ciparsku npr.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet