• Fan
    2k
    Zaboravio sam još spomenuti, u slučaju prodaje Domingueza, obavezno gledati i prema stoperu. Galešić i McKenna bi onda svakako bili prvi stoperi, ali onda ostajemo na Torrenteu (za kojeg je upitno u kakvom će se stanju vratiti) i junioru Zebiću kao back-upima što ne bi trebalo biti dovoljno.
  • Droljo
    26.1k
    onda ostajemo na Torrenteu (za kojeg je upitno u kakvom će se stanju vratiti) i junioru Zebiću kao back-upima što ne bi trebalo biti dovoljno.Fan

Ili bi moglo biti dovoljno. Uvijek imamo juniora koje se može probati dok jedan ne ispliva ili gurati zebića (kao tovari) i točka. Pojest govno koji put zbog bolje budućnosti. Opcije su neograničene i nebo nam je granica kad se gleda prosperitet kluba a ne vlastiti džep.
  • Fan
    2k
    Tu ću vjerovat našoj struci. Ako će ovih zadnjih mjesec dana sezone Torrenteovog povratka i veći dio ljeta procijenit da je u stanju vratit se na stare staze + da je Zebić spreman za prvu ekipu, onda štima.
  • don
    19k
    Zato nemam iluzija ko neki da će nam uletiti netko ovo ljeto i ponuditi 10 ili više milja za njegaMr Anderson

očito da je uletio. I to ove zime već.
  • dragošlapa
    3
    Za šesticu je rekao Šokota da traže (u vidu zamjene za Mišića). Uz ovo kaj veliš, još bih Livija dodao. Naglasio bih Livija, ne "golmana" haha
  • hanibal
    99
    Luku znam da je stigla ponuda do nekih 10 milijunaNogo

dati Luki Stojkoviću proviziju prilikom njegovog budućeg transfera jer je bio uporan i nije otisao na zimu na Bliski istok, nego nam je osigurao da zaradimo puno više.....Luka hvala ti
  • NitkoBitan
    35.8k
    Ili mu je mozda prihvacanje ponude kluba bio signal da se dozove pameti.
  • Fan
    2k
    Dada, to sam već stavio pod riješeno (naravno, nije, al nadam se da će biti).

Kaj se Domingueza tiče, ne znam zakaj se tolko zaletavate na to da je netko ponudio 10m ili više.
    Vidjet ćemo kad (i ako uopće) dođe neka službena ponuda. Cijelo vrijeme cvilite i žalite se kak menadžeri, portali, nouinari itd itd dižu cijene tuđih igrača nepostojećim ponudama, al eto, zato se Šokoti vjeruje na riječ, how yes no.
    Ako dođe ponuda od 10m+, super, odlično, ali polako s najavama.
  • Orc123
    15.4k
    hahha pa doslovno ti je Sokota izjavio na podcastu to.
  • hanibal
    99
    hvala ti na infu stvarno nisam gledao niti znao za to, ali osim što je nogometaš Luka Stojković je i budući maneger......i još je Dinamo proigrao pod njim plus je Beljo krenuo trpat....još i od Belje mu dati proviziju
  • hanibal
    99
    luka je eksplodirao na desnoj osmici, do tada ga se držalo ili na lijevom krilu ili na lijevoj osmici, a na desnoj je tu bio zavaren Ljubićić, sreca pa se Ljubićić prodao a Bennacer ozljedio pa se Luki silom prilika otvorilo, jednostavno Dinamu nakon Mišića najvažniji igrač, a kad je on došao na desnu osmicu i sam je Beljo prodisao....... Luka na desnoj osmici je druga dimenzija....a što se tiče da se dozvao pameti crveni protiv Genka....starih navika se teško riješiti
  • Mr Anderson
    18.3k
    hahha pa doslovno ti je Sokota izjavio na podcastu to.Orc123

Doslovno je rekao da postoji interes za Domingueza, a da je za Stojkovića stigla ponuda od oko 10 milja.
  • mrgud
    746
    Da netko i ponudi za Domingueza 10 ili 12 milja za mene bi bio grijeh ga prodati već ovo ljeto jer njegov plafon je daleko daleko veći.Ispod 30 milja ne bi ga dao nikad
  • mrgud
    746
    Mislim da će nas ovo ljeto htjeti očerupat ko kokoš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.