• Danko
    2.9k

Ne, ovo označeno zelenom strelicom je armatura koja se spaja s armaturom u stupu a onda se dio označen crveno ispuni betonom

IMG-20260302-224150.jpg
  • NORTE
    23.2k
    Pošto je kapacitet u Kranjči jednak SD+ZD mislim da će dinamo u nekim 'manjim' susretima (Slaven, Gorica, Lokomotiva, Varaždin) moći u slobodnu prodaju pustiti i gostujući sektor u Kranjči (550).

S tim klubovima dogovoriti mogućnost rezervacije i kupnje nekog broja ulaznica izvan tog sektora, za njihove navijače, ovisno o potražnji, sve do dana utakmice kad bi sve preostalo neprodano išlo u slobodnu online prodaju.
  • Liks90
    4.4k
    pa to bi i trebalo biti u prodaji za sve utakmice osim za one koje imaju ultrase :smile:
  • wolfgang14
    3.7k
    Stanje 1.3.2026.
  • Liks90
    4.4k
    @Jima kada stiže još stupova na jug? Kolko sam vidio, trenutno su “samo” dva dupla :grin:
  • SAS1987
    19.8k
    Sastavljanje krova asocira na sastavljanje onih LEGO cvijeća :lol:
  • Jima
    1.2k
    Idući tjedan je pauza prema infu koji imam. Voze se drugi elementi.
  • Liks90
    4.4k
    hvala na info :)
  • Thor
    2.1k
    Mene brine kak bu sigurno 11.700 ljudi i klubovi sa igracima pored ovih salonit azbestnih ploca na pokrovima uz koji ljudi zive u susjednim zgradama :scream: :cool:
  • jedan u nizu
    17.7k
    Mene brine kak bu sigurno 11.700 ljudi i klubovi sa igracima pored ovih salonit azbestnih ploca na pokrovima uz koji ljudi zive u susjednim zgradama :scream:Thor

Iskreno, ne znam da li si sarkastican ili ne :sweat:
    Ali salonitke su bezopasne dok se ne lome i trgaju. Da nisu, davno bi se one morale maknuti jer bi predstavljali opasnost za opce zdravlje. Uvijek je preporuka maknuti da nebi doslo do lomova i ostecenja i potencijalnoe opasnosti.

I meni je to ruzno za vidjeti, i volio bih da je najljepsi kvart okolo, najugodniji parkovi, setnice i sve, ali s obzirom da se stadion gradi u sirem centru grada, ne mozemo birati okolinu. A i sve to daje svoj neki sarm cijeloj prici :D
  • Denle
    102
    Sjeverozapadna parcela uz stadion je u vlasnistvu drzave, tako da ako slucajno obolis zbog azbesta, imas svu slobodu ovog svijeta da tuzis drzavu.
  • Thor
    2.1k
    naravno zafrkavam se :cool:
  • Thor
    2.1k
    Jedno se dvoumim koga tuziti ak nije drzava bas vlasnik :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist