• Kujtim Shalla
    9k
    ja sam kupio trenirku travel xl sam i komotno bi mogao L tako i donji dio. Ali opet hoodica treba da je komforna pa bolje ako si tu negdje da probaš
  • blueslavonija
    201
    onda su komotniji krojevi. idem na L , dubok udah i deri. hvala frend.
  • manga guela
    0
    Ja isto imam problema kod naručivanja sa webshopa, uvijek im moram slati mail. Početkom 12. mj naručim neku jaknu, uredno mi skine sa računa, ali ne dobijem obavijest o narudžbi, niti bodove u aplikaciji. Nakon par dana pošaljem mail, sa uplatom, sve detalje. Isprike, nije sustav proveo, poslatće. Ne šalju ponovno danima ništa. Stalno prepiske, te poslat će do kraja tjedna, te slejdeći, da bi stiglo sve 22.12. tek.
    Prošli tjedan isto narudžba, dva artikle, sve isto. Nakon par dana šaljem mail. Ponovno procedura, poslali su ovaj put relativno brzo, ali jedan artikli pogrešna veličina. Onda ponovno mailovi, pa me zvali, pa poslali novi, a ovaj morao poslati nazad.
    Umjesto par klikova i da pošalju na paketomat, moram se danima prepisivati, pa osobno preuzimati od GLS-a, pa slati ovaj nazad. Ne znam zašto to ne urede više
  • fakin
    3.4k
    To sam pisao da se meni događa oduvijek otkad imamo web shop. Kad narucim nesto moram slati mailove da bi oni obradili tu narudžbu. To mi se na nijednom web shopu ne događa osim Dinamovom
  • Crusades
    22.7k
    Shvatili smo to i prošlih sedam puta.
  • fakin
    3.4k
    Ok. Steta sto se nista ne radi po tom pitanju.
  • NKDZ86
    7.8k
    rađe pošalji mail klubu i opiši situaciju pa da znaju. Sumnjam da ima ovdje ljudi za prodaju zaduženi
  • fakin
    3.4k
    Pa dopisujem se s njima svaki put kad nesto narucim, na svaku narudžbu izmijenimo 3, 4 maila. Pa vide i sami da se to cesto događa kad im se ljudi tako javljaju s istim problemom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.