• Ledeni
    10
    ja sam iz okolice Frankfurta, putujem preko Würzburgs na Augsburg i München , pa Salzburg na karavanke
  • NORTE
    23.1k
    Teško je i nabrojati zbog čega sve možemo biti zadovoljni.

Beljo tri gola Slavenu, naš napadač od 5 milijuna eura, u trenucima kad je sigurno najbolji strijelac lige i na pretpozivu za repku, zabija tri komada.

Vidović, za kojeg je plaćena milijunska odšteta Bayernu, konačno se probudio i spada među najveća olakšanja nakon što se iz nama šokantnog ponora vratio i pokazuje kvalitetu zbog koje je doveden i kakvog ga želimo.

Netko će reći da se ovo nabrojano dogodilo i zbog trenutnog manjka konkurencije u momčadi, možda i je tako, ali je pozitivno i bitno da su ti igrači isporučili.

dinamo je na +10 bodova (+11), a evo koliko je NADMOĆAN u 2026 i na strani i kod kuće

Golovi u zadnja 2 mjeseca (5 četvorki i 4 trojke)
    4 Fcsb-u, Istri, Gorici, Slavenu i u Varaždinu
    3 u Genku, u Splitu, u Osijeku i Vukovaru

Skoro sve je učinjeno uz mnoge bitne izostanke i nakon odlaska Kuleta.

Protiv Slavena falili Bakrar, Mišić i Bennacer, a ušao
    je Lisica koji se polako vraća u formu nakon bolesti, Hoxha tek kad smo već zabili 4 komada (nakon što je propustio gostovanja u Genku i Splitu).

Još kad znamo da imamo Stojkovića, Zajca i Galešića, a Sergija ćemo jako dobro naplatit ako ode, onda moramo bit zadovoljni i optimistični za novu Bobanovu sezonu.
  • tp1997
    2.6k
    Valjda je ovo prikladna tema za ovo.

Otvorih danas ovaj članak: https://en.wikipedia.org/wiki/Dinamo_Zagreb_records_and_statistics

I vidim da dobar dio nije pošteno uređen još od 2022. Znam da ovdje ima kolega kojima je gušt baviti se rekordima i statistikama, pa eto ako nekoga zanima primiti se toga
  • MateG
    191
    Captain Obvious ali, stavi možda blablacar? Bar bi te malo iščupalo ako tu ne nađeš ljude
  • Ledeni
    10
    našao sam na fb, javilo mi se preko 50 ljudi
  • MateG
    191
    ja koji već sad znam da će mi za derbi u 5. mj. trebat prije tekme iz Ljubljane i nakon za Ljubljanu, sretno mi bilo, isto ću vjerojatno tu tražit :lol:
  • blue heart 72
    3.2k
    Mislim da ne bi bilo loše da ne pišete javno odakle putujete, na koje se tekme spremate ovako na javnom forumu. Za te stvari postoji inbox
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet