• Ledeni
    8
    ja sam iz okolice Frankfurta, putujem preko Würzburgs na Augsburg i München , pa Salzburg na karavanke
  • NORTE
    23k
    Teško je i nabrojati zbog čega sve možemo biti zadovoljni.

Beljo tri gola Slavenu, naš napadač od 5 milijuna eura, u trenucima kad je sigurno najbolji strijelac lige i na pretpozivu za repku, zabija tri komada.

Vidović, za kojeg je plaćena milijunska odšteta Bayernu, konačno se probudio i spada među najveća olakšanja nakon što se iz nama šokantnog ponora vratio i pokazuje kvalitetu zbog koje je doveden i kakvog ga želimo.

Netko će reći da se ovo nabrojano dogodilo i zbog trenutnog manjka konkurencije u momčadi, možda i je tako, ali je pozitivno i bitno da su ti igrači isporučili.

dinamo je na +10 bodova (+11), a evo koliko je NADMOĆAN u 2026 i na strani i kod kuće

Golovi u zadnja 2 mjeseca (5 četvorki i 4 trojke)
    4 Fcsb-u, Istri, Gorici, Slavenu i u Varaždinu
    3 u Genku, u Splitu, u Osijeku i Vukovaru

Skoro sve je učinjeno uz mnoge bitne izostanke i nakon odlaska Kuleta.

Protiv Slavena falili Bakrar, Mišić i Bennacer, a ušao
    je Lisica koji se polako vraća u formu nakon bolesti, Hoxha tek kad smo već zabili 4 komada (nakon što je propustio gostovanja u Genku i Splitu).

Još kad znamo da imamo Stojkovića, Zajca i Galešića, a Sergija ćemo jako dobro naplatit ako ode, onda moramo bit zadovoljni i optimistični za novu Bobanovu sezonu.
  • tp1997
    2.6k
    Valjda je ovo prikladna tema za ovo.

Otvorih danas ovaj članak: https://en.wikipedia.org/wiki/Dinamo_Zagreb_records_and_statistics

I vidim da dobar dio nije pošteno uređen još od 2022. Znam da ovdje ima kolega kojima je gušt baviti se rekordima i statistikama, pa eto ako nekoga zanima primiti se toga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet