• Dudu
    2.9k
    Treba Liviju ažurirat broj nastupa na službenoj stranici. Stoje samo iz ove sezone :nerd:

A recimo Vidoviću stoje svi :chin:
  • ZgDLions
    1.6k
    Mislim da je jedini pozdravljao zapad nakon tekme.
    Samo Livi.
    :clap:
  • deki87
    125
    Screenshot-20260313-183733-Chrome.jpg
    Livi vs Brazil
  • KtcGoat
    3.2k
    L'Equipe strog, ali pravedan
  • Dinaminjo
    2k
    Pojavio se podatak da sa sljedecom utakmicom 305. LIVI postaje vratar sa najvise nastupa u HNLu

Odlicno, samo nek ih je sto vise

Ipak, nesto me kopka, Ladic ima 468 podijeljeno na bivsu drzavu (pljuc) i HNL, ali nigdje ne mogu iskopati kolko je samo hnl

Bonus pitanje, kako je Ladara odigrao tako puno, preko 300 nesluzbenih utakmica?
  • plavi72
    2.4k
    Ladić 1986.-2000. prijateljske i pripremne
    14,(15)× 20+ = 300+
    Zanimljivo ...previše,ali očito igralo se...
    Miralem Ibrahimović vječita zamjena,jednu sezonu otišao u Tursku,mijenjao ga Pavlović(došao iz Želje) branio je poslije po Austriji,mislim završio karijeru u Hr.dragovoljcu?,Butina i Vasilj krajem 90.-tih,stvarno se ne sjećam više nijednog vratara,pok Turina naš je bio 3-4 vratar kad je počimao mislim,da je Ladiću to bila posljednja sezona !
    3. vratari su mi baš nepoznati,13.5 1990. Ladić je bio ozlijeđen,drugi vratar je bio Dražen Knapić,inače Ladaru su ozljede poštedjele.
    Tema je Livaković i kazat ću da je njegovim povratkom Dinamo vratio naslov u Zg !
    Livi majstore !
  • bazooka93
    186
    ma on je meni skroz sazrio od vokalnosti samopouzdanja do igre nogom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.