• Eduardo
    28.5k
    DATUM ROĐENJA: 09.01.1995.
    MJESTO ROĐENJA: Zadar
    VISINA: 187cm
    TEŽINA: 79kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: NK Zadar, NK Zagreb
    POZICIJA: Vratar
    BROJ: #40
    UGOVOR: 15.06.2024.
    lqtmvdj8t5p9suoe.jpg
  • deda
    43.3k
    Dominik potpisao novi 5-ogodišnji ugovor.
  • Eduardo
    28.5k
    Livaković mi djeluje puno sigurnije, odlučnije i koncentriranije od kako se vratio iz Rusije. Baš ulijeva sigurnost.
  • 000
    951
    Izgleda da bi mogao startati kontra engleza, six pack Kalinic na zalost ima problema sa koljenom.
  • reziser
    8k
    kalinic je i u losoj formi i sad i ozljedjen, tako da vjerojatno livakovic uskace
  • Maxhelm
    7
    I zaslužio je, jer bez obzira na godine on ima već dosta sezona na vratima, za razliku od npr Letice koji je četvrti golman koji ima sezonu i pol u nogama.
  • markoli
    1.9k
    Nadam se da će se pokazati u dobrom svjetlu, zasada je baš dobro izgledao na golu.
  • deda
    43.3k
    Meni se Liva od SP digao bar 20%. Ne znam što su mu tamo rekli, pokazali, s čim su ga nafiksali, ali on je naočigled napredovao. Posebno u odlučnosti i izlasku na visoke lopte.
  • xavier
    12.1k
    Meni je Livaković jako drag golman i zato mi je drago što bi mogao dobiti priliku stati na gol u reprezentaciji.

Za razliku od nekih drugih, njemu ništa u karijeri nije "poklonjeno". U Dinamo je došao de facto slučajno i mnogi su (vjerojatno i s pravom) mislili da se radi samo o pranju love. Meni je u tom trenutku bilo logično da brani on, koji bio golman U21 reprezentacije, a ne Šemper iza kojeg je stajala cijela mašinerija. Nakon nekog vremena Dominik se nametnuo i na kraju izborio mjesto u reprezentaciji. Na početku ove sezone opet mu se nije vjerovalo i morao je preteći Zagorca koji je u međuvremenu dobio status prvog golmana kluba.

Da me ne bi krivo shvatili, ne kažem da je Zagorac loše branio, ali Livaković je za mene definitivno broj 1.
  • 000
    951
    "Ha, ha, ha... Ma najveći problem mi je bio Domagoj Vida. Cijelo vrijeme me zezao da im pustim gol. Šalili smo se cijelo vrijeme, a on svako malo kaže: Ajde, pusti gol...," rekao je Livaković nakon utakmice.
  • deda
    43.3k
    Jako dobar nastup
  • xavier
    12.1k
    Drago mi je da je Livaković opravdao povjerenje :smile:
  • reziser
    8k
    livakovic izrasta u pravog golmana, a zagorac je odlican za HNL, treba dobro uskladiti minutazu jer ni zagorac nije los!
  • Eduardo
    28.5k
    Ono što je obranio Rasfhordu je stvarno briljantna reakcija. Samo nek nastavi tako.
  • xavier
    12.1k
    Za mene osobno je najveća glupost rotiranje golmana. Treba biti jasno tko je prvi golman, a drugi brani samo kad prvi nije u mogućnosti.
  • reziser
    8k
    steta je da ipak tako kvaliteta golman ne dobije ni minute
    mozda bi ga mogli posudit u lokomotivu da brani, he he

slazem se ja da je livakovic bolji, iako zagorac nije kiksao.
    uglavnom 2 dobra golmana, livakovic ipak bolji. na treneru je da odluci kad i kolko ce tko braniti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.