• Dudu
    3.5k
    Treba Liviju ažurirat broj nastupa na službenoj stranici. Stoje samo iz ove sezone :nerd:

A recimo Vidoviću stoje svi :chin:
  • ZgDLions
    2k
    Mislim da je jedini pozdravljao zapad nakon tekme.
    Samo Livi.
    :clap:
  • deki87
    215
    Screenshot-20260313-183733-Chrome.jpg
    Livi vs Brazil
  • KtcGoat
    7.7k
    L'Equipe strog, ali pravedan
  • Dinaminjo
    2.5k
    Pojavio se podatak da sa sljedecom utakmicom 305. LIVI postaje vratar sa najvise nastupa u HNLu

Odlicno, samo nek ih je sto vise

Ipak, nesto me kopka, Ladic ima 468 podijeljeno na bivsu drzavu (pljuc) i HNL, ali nigdje ne mogu iskopati kolko je samo hnl

Bonus pitanje, kako je Ladara odigrao tako puno, preko 300 nesluzbenih utakmica?
  • plavi72
    2.9k
    Ladić 1986.-2000. prijateljske i pripremne
    14,(15)× 20+ = 300+
    Zanimljivo ...previše,ali očito igralo se...
    Miralem Ibrahimović vječita zamjena,jednu sezonu otišao u Tursku,mijenjao ga Pavlović(došao iz Želje) branio je poslije po Austriji,mislim završio karijeru u Hr.dragovoljcu?,Butina i Vasilj krajem 90.-tih,stvarno se ne sjećam više nijednog vratara,pok Turina naš je bio 3-4 vratar kad je počimao mislim,da je Ladiću to bila posljednja sezona !
    3. vratari su mi baš nepoznati,13.5 1990. Ladić je bio ozlijeđen,drugi vratar je bio Dražen Knapić,inače Ladaru su ozljede poštedjele.
    Tema je Livaković i kazat ću da je njegovim povratkom Dinamo vratio naslov u Zg !
    Livi majstore !
  • bazooka93
    328
    ma on je meni skroz sazrio od vokalnosti samopouzdanja do igre nogom.
  • rakurs
    3.4k
    Istegnuo mišić, pauza 2-3 tjedna, znači nema ga do Rijeke, a vjerojatno ni za tu utakmicu.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/dinamo-ostao-bez-livakovica-evo-koliko-ce-pauzirati-20260404
  • fakin
    6.2k
    Pa di je zaradio to istegnuce? Normalno je branio tekmu protiv Brazila, a kova je rekao da je prekjučer stigao da ga nije ni vidio jos
  • Crni86
    24.5k
    Nek izvuce netko sliku s max sporta, slave igraci navijaci a livi na centru sa sinom
  • Marc
    1.3k
    Ova slika na kraju je za desktop pozdinu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.