• NORTE
    23k
    Ma dres izgleda kao očigledni AI :rofl: , a kao doslovno veliki fan hajduga izgleda nije kupila dres u fan shopa.
    Tekmu morala gledat doslovno 20 metara od BBB koji su čitavu tekmu opet izdominirali cijeli Poljud pa onda slike i priča o top atmosferi. :smile:
  • Sajla
    18.9k
    Danas je u Splitu održana panel rasprava na tu temu, a na njoj je jedan od govornika bio Marijan Kustić, predsjednik HNS-a. "Ljudi su emotivno vezani uz Poljud. Nisam za rekonstrukcije, čuo sam da su rekli da se i ne može raditi rekonstrukcija, ali sigurno je to bacanje novca u "bačvu bez dna". Ja sam za novi stadion, Hajduk i grad Split ga zaslužuju" rekao je Kustić pa dodao:
    "Preporuka je da sagledate sve činjenice - što nosi sam Poljud, što dobijete ako ostane na mjestu, što dobijete u slučaju rekonstrukcije. Vjerujte, u slučaju novog stadiona napravit ćete iskorak. I Hajduk bi profitirao kroz prihode, ali bilo bi i sadržaja izvan samog nogometa. Željeli bismo dovesti i finale Konferencijske lige na novi stadion, ali do toga bi se trebali ispuniti neki uvjeti."

Od "Da je barem bio Kustić, a ne Čustić" preko "Podrška Kustiću, želimo biti dio HNSa" do ovoga u manje od godinu dana. Srdačne čestitke svima uključenima.
  • NORTE
    23k
    Kustić svim snagama opet u korist tragikomedije hrvatskog nogometa.

Nikad nije tako pričao za sramotni stadion u Zagrebu, unatoč uspjesima repke, ali zato ide svom snagom za hajdug.

Svi se priključili PR-u udruge NH, čak i hdz, sad i preko predsjednika nogometnog saveza koji diktira što i kako treba graditi, preko šalabahtera koji je dobio iz hajduga.

Ljubo i Kustić najbolji prijatelji.
    Nije dosta što ih protežiraju preko sudaca, sad im žele isključivo državnim novcem izgraditi novi stadion.
  • Jurki
    23.8k
    Kustić svim snagama opet u korist tragikomedije hrvatskog nogometaNORTE

Ne sjecam se da je slicno govorio kad je potres sjebal istocnu tribinu.
    Kustic - jebena fukara pederska, znam da ces gutati knedle kad bus Dinamovim igracima predao trofej za naslov prvaka. Gusi se smece hadezenjarsko.
  • Nolifer
    14.2k

Jel se to ona derala kome žvizdiš?

:rofl:
  • rioda
    14.8k
    Jedna od jačih svakodnevnih stvari ovog foruma su mi Jurkijeve uvrede za tovare i ostale :rofl:
  • ElDorado
    10.4k
    Lik je tovar to se odavno zna a znamo i tko je u Splitu na vlasti. Sve oko sporta u ovoj drzavi je oko politike. On bi vec organizirao finale KL a lopatu jos nisu ni kupilli. I da na kraju ce im drzava izgradit stadion a Max ce na kraju graditi grad jer ce im drzava jebat macku mater i otezati. Kao sto grad sam gradi Kranjču.
  • Jurki
    23.8k
    hvala na komplimentu. Al znas kak se veli.. svakome po zasluzi.
  • Bryan
    84
    Skoro 50 godina nikoga iz Splita i Dalmacije i hajdučkog puka nije smetalo to kaj oni dole imaju stadion dobrim dijelom natkriven a Zagreb ni blizu tome.
    Sad kad grad Zagreb gradi mali stadiončić od 10-ak tisuća mjesta sad su se digli na zadnje noge.
    I traže li traže. Nije im čak ni dosta ni omjer da ga grad i država rade pola-pola. Ne, oni bi da država preuzme veći dio na sebe jer Split nema love.A Hajduk je prošao privatizaciju i zna se vlasnička struktura. Ovi proseri o tome da Hajduk mora rasti i da im treba novi stadion radi većih prihoda...daj da mi neki političar objasni kakav je interes nas u Zagrebu,Lici,Kvarneru,Slavoniji,Sjeverozapadnoj Hrvatskoj u tome da Hajduk ima veće prihode?
    A nitko ih ne smije ni upitat ništa o sportskom kriteriju, o rezultatima.
    Ili spomenuti da je Zagreb glavni grad koji kao takav treba imati najreprezentativniji stadion.
  • Dzoni
    4.5k
    Hajduk i njihovi prohtjevi za stadione su isti kao djeca pred Božić kada pišu Djedu Mrazu. Isto je bilo kada su pisali tzv plan do 2027. o trofejima i Europi.
  • criticus
    6.6k
    Ne kužim vas. Njihovo je da traže. Očito je da imaju agendu i svi su dobili scenarij. Problem za njih je što nema baš izbora na vidiku i malo je omašen trenutak. Sve će se zaboraviti i idemo dalje. A to koliko će oni dobit gradskih i državnih para je problem Grada Splita i RH. Ako oderu grad za 300 milja triba onaj cirkuski šator s Poljuda proširit na cili split. Ako im država sve financira onda na cilu RH i pitat HDZ kako to kako to, glasački im se fino odužit i srušit ih s vlasti. Tu ih boli. A mi ćemo imat crno na bilo ovaj scenarij koji su sad svi redom izrecitirali i još ako im država sve plati, REŽIMSKI KLUB.

Ali sve ovo je SF scenarij. Ne vidim u kom svemiru bi split izdvojio 100 milja, a HDZu je dole bazen za parlamentarne ionako jak. Zašto bi ulagali 300 milja u nešto što imaju.

P.S. ono što ne triba zaboravit, mi smo u 2 godine demokratskog kluba pokazali više svijesti o demokraciji i svojoj jasnoj ulozi i važnosti sudjelovanja upravljanju klubom nego oni od svog "ponarođenja".

Što oću reć, nama je naša uloga dosta jasna, ni da biramo trenere ni redamo predsjednike ni sportske direktore, nego čovjeka s listom ljudi koji će voditi klub i odgovarati za to.

Zašto to govorim, zato što godine kmečanja i sveizgubilidabogda njima nije donilo ništa u smislu utjecaja na politiku. A naš usmjeren i jasno definiran odgovor na protežiranje rivala bi moga bit puno bolniji za politiku. Ja mislim da su oni tog svjesni i da neće biti baš tako darežljivi i naklonjeni njima kako vi mislite. Živi bili pa vidili.
  • Hnlovac
    4.4k
    Koja budala ovaj Jakupovic
  • wolfgang14
    3.7k
    Hrvat s njemačkim iskustvom kandidat za sportskog direktora Hajduka?

Marinko Jurendić

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/hrvat-s-njemackim-iskustvom-kandidat-za-sportskog-direktora-hajduka/158996
  • Dendle71
    309
    Marinko Jurendićwolfgang14

Radio dobar posao u Zürichu. Ne bas dobar u Augsburgu. Nadao sam se da bi mogao završiti kod nas. Ako je istina i ako ga dovedu onda bi po prvi put u životu morao priznati da su napravili baš dobar deal.
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Robert Palikuca vibe.

Ovaj Jakupovic se cinio kao igrac, sad izgleda kao rubno prosjecan napadac. Teklic je propao ko kauc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet