• Liks90
    4.3k
    neznam kaj ti brojiš…ja ne brojim sponzorske Itd…
  • Hnlovac
    4.4k
    Dan prije tekme smo imali
    1568 (Istra)
    2104 (Gorica)

Sad smo prek 2400 a mnogi su tek dosli doma

Dakle za Goricu 34% više nego za Istru prodano, toliko viša je bila i posjeta. Već smo na 2400, dakle mogla bi biti posjeta od 8,9 tisuća, kad bi sutra eksplodirala prodaja ne bi me začudilo ni 10 000
  • deda
    44.5k
    2.489

Bome zadnjih 60 minuta gori prodaja - 84 komada.
  • Liks90
    4.3k
    2504 :cool:
  • deda
    44.5k
    Zadnjih 60 minuta još 72 ulaznica. Ukupno 2.561

Kad bi ovako lijep ritam imali do tekme moglo bi to biti na koncu 8-9 tisuća prisutnih.
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Zadnjih 60 minuta još 72 ulaznica. Ukupno 2.561

Kad bi ovako lijep ritam imali do tekme moglo bi to biti na koncu 8-9 tisuća prisutnih.
    deda

Jel se zna koliko je sjever, a koliko zapad?
  • tigric
    1.1k
    zd zauzeto 2810, zg 1413, sjever 3667 - ukupno 7911
  • Liks90
    4.3k
    2578 ukupno, sjever 748, ZG i ZD ukupno 1830
  • Liks90
    4.3k
    to je sa godišnjima on pita bez…
  • prefontaine
    7.4k
    Ekipa, usporite malo, ako ovako nastavimo bit će nas preko 10.000.

Na lijepi proljetni dan, kad se može birati hoćeš li na Jarun, na Bundek, u šoping, hoćeš li šetati po trgu ili ćeš se zaletit na Sljeme...neki biraju Maksimir. I to ne park, nego stadion. Pa stvarno...
  • ksapi
    7.7k
    Meni je jasno da ljude boli kurac za Dinamo i da dolaze samo kad je u prici Milan ili Bayern.. ali takvi ne pisu bas ni po forumima, boli ih kurac za Dinamo na svaki nacin.

Ovaj dio ljudi koji sere po drustvenim mrezama, a pogotovo na Zoni, a zivi u ZG ili okolici i ne dolazi na utakmice - to je za neko ozbiljno istrazivanje i promatranjr u Jankomiru.

Al nemojte razbijati glavu, ima nas kolko nas ima, bit ce nas s godinama sve vise i vise stalnih, samo polako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.