• FrenchMontana
    1.6k
    Koji bezobrazluk besramni, strašno.
  • rokikaciga
    12.3k
    Ma nek se dijeli, mislim da za ovakve clanke je dozvoljena krada :lol:
  • Sajla
    18.8k
    Pa kaj nije taj Dubravko M i bio ovdje neko vrijeme, trovao i popio ban?
  • rakurs
    2.7k
    Ma nek se dijeli, mislim da za ovakve clanke je dozvoljena kradarokikaciga

Par portala je podijelilo tako da su rekli da je sa Zone Dinamo, jedan je čak naveo Krizya tako da je i ovaj mogao imati toliko dostojanstva da ne prikazuje sebe kao nekog analitičara i ne pripisuje sebi ovo. Baš odvratno jebote.
  • rokikaciga
    12.3k
    Tek sad vidim da je napisano da su oni izracunali. To je malo prevec.
  • Krizy
    69.7k
    Izračunali Kopirali smo
    pxl-240220-28128561.jpg
  • db-izbjeglica
    20.2k
    meni rušenje poljuda nema nikakvog smisla, pogotovo ako će država uplesti svoje prste u to, kao i u maksimir.

mislim da je državi u interesu da ima 2 normalna i moderna veća stadiona.
    kad su već dva, logično mi je da jedan bude atletski, jer ono...atletika, bazni sport, kraljica sportova.
    meni je normalno da država ima mogućnost održati nekakvo veće atletsko natjecanje.

temeljita rekonstrukcija poljuda, dodavanje novih sadržaja, nova atletska staza, možda i dodavanje tribine na jugu za gostujuće navijače i to je to.
  • Ludovic IX
    10.8k
    imaju 20k pretplatnika pa zapravo oni nakon ljeta imaju jako malo prihoda od ulaznica jer svi vec imaju pretplatu.

Dinamo sa Europom i manjim brojem gledatelja zarađuje ne puno manje od njih
  • Kaje Ivanišević
    45

Koja gamad besramna...

Treba sljedeći put napravit neku totalno krivu "analizu" pa da to ukradu i onda im jebat mater plagijatorsku.
  • Zagi
    16.2k
    Nije li poanta pisanja po forumu da to netko pročita?
    Nije li onda bolje da se vaši tekstovi prenesu u nekakvom Nacionalu ili gdje god?
    Nekakvog intelektualnog vlasništva tu nema, ne vidim potrebu za kreditiranjem.

A i koji bi bio benefit? Krizy nebu profitiral.
    Zona bi dobila veću izlozenost, istina. Tetke koji bi nam prepotentno uletili obasnit kak stvar idu bi jasno prepustili našim debelo preplaćenim moderatorima...
  • Jurki
    23.7k
    Krizi treba angazirati Ljpv-a i tuziti gamad za plagijat.
  • Pacho
    15.7k

Mislim da to pumpanje para od strane grada o kakvom oni mastaju ne bi proslo UEFA-ina financijska pravila.
  • Kaje Ivanišević
    45

Svakako je poanta da se čita i raširi. Ali ako je netko uložio toliko truda u to mislim da je fer da se kreditira. Nije da je pročitao na wcu par brojeva i tu zalijepio.
    Ti bi bio zadovoljan da potrošiš pola dana ili dan na skupljanje ovih podataka i da ti to neki drkadžija uzme za svoj portal i dobije klikove, čitanost i ostalo?
  • Krizy
    69.7k
    I Krizy je dobio novi izazov- analizu svakog pojedinog penalaOluja

To će riješiti naši vrijedni novinari :cool:
  • Sajla
    18.8k
    https://hns.family/files/documents/32591/Pravilnik%20o%20nogometnim%20natjecanjima%20s%20prikazom%20izmjena.pdf

Od sljedeće sezone manji broj stranaca, sa 6 na 5:

Članak 52.
    (1) Na utakmicama prvog stupnja natjecanja za muškarce te završnice natjecanja Hrvatskog nogometnog kupa dopušten je nastup pet (5) igrača stranih državljana u jednoj ekipi.
    (2) Na utakmicama drugog stupnja natjecanja za muškarce dopušten je nastup tri (3) igrača strana državljana u jednoj ekipi. [ovo nam je bitno za Dinamo II, ako ćemo imati klince iz J.Amerike, Afrike, Azije]
    ...
    (6) Igračima stranim državljanima ne smatraju se igrači koji imaju dvojno državljanstvo od kojih je jedno hrvatsko i državljani neke od država članice Europske unije i drugih država Europskog ekonomskog prostora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet