• Paggini
    78.1k
    Ipak Beljkamp
  • wolfgang14
    3.7k
    Pajaziti dobio 3 utakmice kaznecriticus

znači ista kazna za pljuvanje igrača i psovanje sucu... bezveze
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Ona dva Beljina izleta u drugom poluvremenu su za sladokurce, a ne vrte se nigdje
  • NORTE
    23k
    Pajaziti dobio 3 utakmice kazne. Za Rebića ništa očigledno. Znači poslije utakmice sazovi novinare i poseri se na sve. Nema straha.criticus

Ovaj im se valjda samim dolaskom pretvorio u parazitija.
    Rakitić ga doveo u luzerklub.
  • Mr Anderson
    18.2k
    To ti je tek od 2000 tak da ak se ko stranec rodis v Njemacke mores dobiti Njmacke drzavljanstve. Ali za te jeden roditelj mora biti minimalne 5 let v NjemackeFacke

Mislim da to nije sasvim točno. Moja je žena rođena u Njemačkoj i mogla je dobiti državljanstvo, ali ne dvojno, morala bi se odreći hrvatskog.
  • Facke
    8k

Nemres ga odma dobiti. Jedne vreme je bile tak da si nakon kaj si napunil 18 dobil pisme tere drzavljanstve oces. Onda si se trebal odreci te je istina. Prijatel mi je nedavne decu gore dobil, a nije bil punih 5 let gore i deca mu nisu mogla dobiti Njemacke.
  • Krizy
    69.7k
    „Pokušavamo s mladom momčadi. Općenito smo zadovoljni kako se odvija sezona jer igramo s puno igrača iz podmlatka. Vidjet ćemo hoćemo li uspjeti dostići Dinamo jer on ima financijske mogućnosti kakve mi nemamo, ali dat ćemo sve od sebe do kraja“, izjavio je Rakitić tijekom intervjua.

Hahaha opet guraju taj narativ o mladoj momčadi kao opravdanju za novi neuspjeh u Europi, HNL-u i Kupu.

Prosjek godina igrača u posljednjem derbiju:
    24,80 - Dinamo
    25,25 - Hajduk

Prosjek godina igrača u klubu s 500+ minuta ove sezone:
    24,95 - Dinamo
    25,05 - Hajduk

Prosjek godina igrača u klubu s minutažom ove sezone:
    24,07 - Dinamo
    24,79 - Hajduk
  • Oluja
    6.3k
    Šamaraš ih više nego cigan sestru.
  • puxigadjurdja
    2.8k

Drag mi je Platon ali mi je draža istina.

Bravo meštre
  • Noel
    20.3k
    Vidjet ćemo hoćemo li uspjeti dostići Dinamo jer on ima financijske mogućnosti kakve mi nemamo,Krizy

Mi ostali bez Petkovića, Sučića, Baturine. Ali da, mi smo financijski moćniji to je razlog neuspjeha. Doveli zamjene za Baturinu i Sučića u vidu Villara i Ljubičića nakon pola godine odoše iz kluba kao promašaji. Ali da, mi smo financijski moćniji to je razlog nauspjeha. Jedni od glavnih igrača ove sezone su nam igrači "starosjedioci" Hoxha, Stojković, Mišić ali da prijelazni rok je razlog njihovog neuspjeha. Dobar dio sezone desnu stranu su nam držali "otpisani" Galešić i Topić. Ali da mi smo financijski moćniji to je razlog neuspjeha.

Više nisu suci, HNS, Mamić, Mirko, Slavko. Sad je narativ i najveći razlog njihove propasti financijska moć Dinama.

Samo mi nije jasno odkud sad odjednom financijska moć Dinama kad njihovi novinari i navijači puk godinama stalno trube da Dinamo nema para, da smo u dugovima, da moramo nekog pod hitno prodat?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet