• Droljo
    26k

To se zajebavaš ili?
  • jakov1
    1.5k
    Šego zabija kad igraju s igračem višeMikina lijeva kopačka

Za cudo, samo dva gola je zabio s igracem vise.
  • T90d
    2.8k
    Nek plate dobavljača opreme i ostale kojima duguju, pa tek onda novinare da im dižu cijene igrača.
  • Nolifer
    14.2k
    Evo, ovakva anketa i istovar dnovinara može i u shit of the day. Valjda nisu toliko blesavi i debili da idu micati ovaj mural, jer eto nije iz njihovog tzv. rata, pa im izgleda smeta...

IMG-0519.jpg

IMG-0520.jpg

Valjda nisu tolki debili, da idu brisati sve takve murale i grafite.
  • vjeko1701
    23.4k
    "Uspoređivati ova dva igrača po brojkama može biti kriva postavka njihove vrijednosti u kontekstu reprezentativnih nadanja. Naime, Šegine fizičke vrline (robustan, hitar, agresivan) spadaju u one kojima oskudijeva A selekcija. Opcija da se one stave u službu jače momčadi (kao reprezentacija, ili, recimo, u prvenstvu kao Dinamo) vjerojatno bi bitno poboljšala i njegovu efikasnost."criticus

Ček, oni zbilja još uvijek guraju priču o Šegi u reprezentaciji? I to još uvijek na onu foru da "on daje nešto drugačije".

Zbilja? Nit je mlad pa da bude neka perspektiva za budućnost. Jedina ekskurzija van HNL-a mu je posudba u Sloveniju. Najjače utakmice u karijeri su mu one protiv Dinama i Rijeke.

U tim utakmicama, ima jedan gol protiv nas i jednu asistenciju protiv Rijeke. U HNL-u zaostaje za Beljom 4 gola. Ako se gledaju sva natjecanja, zaostaje 10. Imaju isti broj asistencija.

Ne posjeduje nijednu elitnu kvalitetu ili generalno kvalitetu koju nema neka druga opcija poput Ivanovića.

Znam da su očajni da budu relevantni i da su očajni za svaki euro koji mogu negdje izvući. Al ja se ne sjećam da su čak i oni gurali nekog lošijeg igrača u reprezentaciju. Baš su po tom pitanju dotakli novo dno.
  • Zagi
    16.2k
    Ti pokušavaš objektivno sagledati situaciju , a oni "ako uguramo Šegu u reprezentaciju , time mu podignemo cijenu , te ga prodamo na ljeto= imati ćemo više love za pojačanja".

Dva nespojiva rakursa.

Svaka njihova akcija je duboko sebična i tako ju treba promatrati i tretirati.
  • blueslavonija
    192
    uff ova tema kao stvorena za senfa i ekipu. to be continued......
  • C@ptain Koons
    404
    ček stvarno je to rekao??
  • vjeko1701
    23.4k
    Svaka njihova akcija je duboko sebična i tako ju treba promatrati i tretirati.Zagi

Neupitno, al zbilja nemaju nekog boljeg kandidata? Evo, za Silića kao trećeg golmana imaš barem neke argumente. I njega mogu prodati. Ma čak bi više razumio Brajkovića na krilu.
  • Zagi
    16.2k
    za Silića kao trećeg golmana imaš barem neke argumentevjeko1701
    Za u21. Gdje je on još od reprezentacije.... Livi je neupitan dok su Kotarski i Pandur vrlo mladi.

A i gle, vjerojatno na takvim igračima gaje nadu u neki rezultat u budućnosti.
    Kao da se nama zuri prodati Domingueza i takve. Daj ti meni digni Hoxhi cijenu pa neka njega umjesto za 5 prodamo za 10, time zadrzimo obranu, pojačanje-dva i napad na LP.
  • db-izbjeglica
    20.2k
    jeste čuli za izreku: "svaki cigo svoga konja hvali"

e to vam je upravo to!
    ja osobno ne zamjeram, klub koristi svoje kanale i lobira kako zna i umije, jer imaju potencijalnu korist od toga.
  • Zagi
    16.2k
    Jasno ali i na nama je da takve pokušaje oborimo i prije nego protegnu krila. Jednom kada političar koji sve to odabire prepozna da nema nekog otpora ... I njemu su mili glasovi sa juga.
  • db-izbjeglica
    20.2k
    a kak ćeš ih oboriti?
    zabraniti novinarima iz dalmacije pisanje članaka?
    zabraniti press konferencije?

na kraju krajeva, ta reprezentacija je i od tih ljudi sa juga... kao što mi želimo vidjeti nekog iz dinama u reprezentativnom dresu, tako i oni žele isto. na stranu što oni imaju daleko manje pokrića za to.

nastavimo u istom tonu izreka: "psi laju, karavane prolaze"
  • Jurki
    23.6k
    "Poljud je arhitektonsko remek-djelo koje je bilo remek-djelo i u nogometnom smislu u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, kad se gradio. I danas on izgleda fantastično, ali Poljud je financijski grobar Hajduka."

Ovi u sportskima se pucaju nekom zajebanom robom, kad mogu ovakve pizdarije pisati.

Ak njima taj šekret izgleda fantasticno.. onda se mozemo pitati.. kak onda izgleda stadion koji je u lošem stanju?
    Devastiran seralnik sa sjebanim krovom, kojeg treba minirati.
  • Zagi
    16.2k
    kao što mi želimo vidjeti nekog iz dinama u reprezentativnom dresu, tako i oni žele istodb-izbjeglica
    Razumljivo i kada stvore igrača koji je spreman za reprezentaciju, gledati će ga.
    Nemam ništa protiv Vuškovića u reprezentaciji.
    Imam protiv potkresanja reprezentativnih ambicija guranjem igrača poput Šege.

a činjenica da igrača poput Vuškovića (ili prije Vlašića, Pašalića) i takvih ne mogu zadrzati do trenutka kada su spremni za taj nivo, stvarno nije moj problem. Njihov je i neka ga sami rješavaju.

Ovo kaj ti zagovaraš je esencijalno DEI (diversity . equity, inclusion).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.