• db-izbjeglica
    20.2k
    Ovo kaj ti zagovaraš je esencijalno DEI (diversity . equity, inclusion).Zagi

ne zagovaram ja ništa, samo ne vidim kako nekome možeš zabraniti da priča o siliću u reprezentaciji, koliko god to trenutno bilo glupo i neutemeljeno.
  • Zagi
    16.2k
    Ok, kajgod.

Šego niti blizu nema kvalitete za reprezentaciju i ne zanimaju me regionalni ključevi po kojima bi mogao doći blizu razmatranja ulaska u istu.
  • vjeko1701
    23.4k
    Ne možeš zabraniti, ali definitivno možeš reagirati po forumuma, društvenim mrežama, itd.

Bitno da se vidi da ima neki otpor takvim guranjima. Da se vidi da je svima jasno kaj se radi i da je i tužno i smiješno.
  • CrouchTomislavgrad
    420
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-ljeto-dominguez-hoxha-odlazak-rodriguez-iz-barcelone-15687628

Neki dan piše kako McKenna ide večer pred derbi, a sada piše kako je zadnji na prodaju. Pa neka mi netko kaže da nije namjerno…
  • Netkos
    102
    Pa i ovom članku prvo piše da Dinamo još uvijek želi Matkovića a onda na kraju da ne žele još jednog napadača pored Belje i Bakrara.
  • hardek
    9.3k
    A gle meni ovaj članak djeluje puno bliže istini od onog prvog. Nije da ga branim ali posao novinara pogotovo kao što je Olivari koji prati neki klub je raditi i takve stvari da sam sebi nekad lupa voleje.

Sve što je napisano unutra je podosta logično, prodaja Sergija i Hoxhe na ljeto a na njihovo mjesto upadaju Galešić i Dani iz Barce. Za to vrijeme stasa Zebić u B ekipi. Livaković označen kao glavni prioritet.

Kod Matkovića mi se čini da će ga se probat dovest ako bude u nekim normalnim gabaritima, ako se uspije možda se proda i Bakrar. Kažem, sve mi djeluje dosta logično.
  • CrouchTomislavgrad
    420
    Ne sporim ja to, al kako Scott ide na prodaju večer prije derbija, a sad je magično zadnji u izlogu?
  • bongo
    1.4k
    U svim tim naklapanjima ima i nešto istine jer netko će se uvijek prodati i dovesti iz ovog ili onog razloga.

Za mirniji san svih nas ne treba se obazirati jer nakon “riješenog” prvenstva dnevni članci će se pomalo pretvoriti u prijelazni rok jer nema interesantnijih tema.

Relax
  • Fan
    2k
    al kako Scott ide na prodaju večer prije derbija, a sad je magično zadnji u izlogu?CrouchTomislavgrad

Ne da mi se sad tražit članak, al nije li pisalo samo da ima upita za McKennu? Ne sjećam se da je igdje pisalo da je na prodaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.