• crophantom
    3.4k
    Do kad ovaj čovjek ima ugovor i zašto nema doživotni?
    Nisam mislio da cu moći zavoljeti nekog stopera ko KTCa, ali ovaj Škot mi opasno titra po srcu
  • Pesca90
    112
    po transfermarktu 30.6.2029.
  • fakin
    3.3k
    On i Zajc definitivno dva najbolja posla ove sezone. Nevjerojatan je nas Škot Scott
  • Dinaminjo
    2k

Realno mislim da ga je htio zadrzat da ne padne, a nije vidio da je ispustio loptu

Driga mogucnost, da se nasalim, nakon sto mu je dao vrpcu proslo kolo ovo je bio drugi korak u udvaranju Skota Liviju..
    #nohomo
  • Agramer86
    859
    IMG-4815.jpg

Sjetih se ovog debila
  • Krizy
    69.7k
    Grabara je golman s najviše primljenih golova u ovoj sezoni (55 golova u 25 utakmica) i drugi u prošloj sezoni (49 golova u 29 utakmica).

U 54 bundesligaške utakmice primio je 104 gola :rofl:
  • Mali Zeus
    20.4k
    Danas svaka šuša može dati mišljenje o bilo čemu.
  • Paggini
    78.1k
    Dinamov branič o Grabari: "On je najgori golman kojeg sam u životu vidio"
  • Sync
    78
    Grabara je najbolji golman kojeg Sam gledao ,vjerujem najbolji golman u danskoj ligi zadnjih 20 godinaKujtim Shalla

Ja bih pozvao Kujtima na ovu raspravu :joke:
  • Maximo
    863
    Nadam se da nije istina što se piše po medijima, da on i sergi imaju upite i da će moguće bit prodani, pogtoovo Scott, dobit možemo neš sitno za njega, a znači nam puno više od toga...
  • DiddyGuela
    5.7k

Ni Kujtim nije bio odusevljen Scottovim nastupima u Kopenhagenu. :joke:
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Grabara je najbolji golman kojeg sam gledao u Danskoj Superligi. Ludjak ,poseban lik. Nije ga bezveze Liverpool kupio u svoje vrijeme a i Wolfsburg za brdo novaca . Ne prima pacerske golove a odbrani puno toga . A sad što ga rešetaju u Bundesligi je uglavnom što je Wolfsburg katastrofa. Gledao sam ih ih i sad protiv HSV , ludara na šta su spali. A Grabara je naljepio našeg Scotta puno više nego ja :rofl: nije sav svoj u glavi. Kao golman top ,ali kao osoba mi se nikako ne svidja. Tempirana bomba
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Opet padate na gluposti sa sportskih, germanijaka i ostalih portala, iako za Domingueza me ne bi cudilo da ode, ali Scott bi mogao ostati par sezona (bar se nadam)
  • NVKOD
    10.4k
    Navala na zvijezdu Dinama, zainteresirano 10 klubova! Doznajemo i koga bi ‘zadnjeg prodali‘

Za očekivati jest da će stizati ponude za još neke igrače, možda će biti još nekog odlaska, ali trenutačno je ovaj dvojac (Dominguez i Hoxha), s obzirom na veliku zainteresiranost raznih klubova, u prvom planu. Istina, ima interesa za Scotta McKennu, ali naši insajderski izvori kažu: ‘njega bi zadnjeg prodali’.

Volio bih da McKenna bude kao KTC, istinska legenda kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet