• Mali Zeus
    20.3k
    Poseban igrač, ogroman talent, plafon je 5 metara visok, najdraži igrač iz ove momčadi u kojoj ima puno dragih igrača.
  • hardek
    9.3k
    - Mi, iskusniji, znamo kako se ponašati kad je teško, kad je pritisak, razgovaramo s mlađima, pa i Stojkoviću treba podrška nakon crvenog kartona u Belgiji, jer je stvarno igračina.

Livaković u intervjuu za Novu TV. Svakako riječi koje imaju težinu kada se stavi u kontekst s kim je sve Livi dijelio svlačionicu u karijeri
  • deda
    44.4k
    Bome Liva sad daje savjete kao nekoć njemu Modrić. :cool:
  • Dinaminjo
    2k
    Ne svida mi se sto sad na 2 razlike pocinje sutirat kao na treningu

P.s. tako, razigravaj Luka, bravo za asist
  • mlinchica
    5.2k
    Samo da se zabilježi, opet asistencija, prekrasna lopta.
    A i rolice se bacaju danas :grin:
    Užitak ga je gledat. Samo da odraste još.
  • rokikaciga
    12.3k
    Po svim statistikama decko daleko odskace od svih osmica u HNLu (uklj i Zajca). Samo da vise ne radi sranja, igra u kontinuitetu i decko bi na zimu mogao otic za 15+m eura.
  • Crni86
    20.6k
    pa ne treba uc sa svakom loptom u gol…

Sta nisi imo takav komentar kod gola u genku. Mali ima sljucu i neka ju koristi. Tu je opalio prvi put na tekmi
  • Dinaminjo
    2k

Ta 1 sljuca ce divest sad do 30 suteva u nista..

Nisam rekao da ne treba pucat, rekao sam da treba pametno pucat.
    On ima odlicnu sposobnost dodavanja i to mu mora biti glavno oruzje.

Sut je slag na tortu
  • Crni86
    20.6k
    1 sut ce dovest do 30 takvih… glupost.
  • Dinaminjo
    2k

Pa naravno.
    Napuca te samopouzdanjem na 300, a njemu tek ne treba puno
  • Crni86
    20.6k
    glupost. Kolko je suteva uzeo nakon toga danas?

Decko igra top tekmu. Jednom je opuco sa slicne udaljenosti ko protiv genka. Nemojte srat sam da serete po nekom.
  • Dinaminjo
    2k
    Pogledao sazetak u emisiji stadion.

Prvo, vrhunsko cijepanje obrane kod prvog gola, velike zasluge ima tu jer je njegovo dodavanje poslalo Hajdukovu obranu u ponor. Proslo nezapazeno jer nije asist.

Drugo i trece, ponovit cu se, drugi i treci sut su neidealne odluke jer kod drugog Vidovic u jako dobroj poziciji, a kod treceg Bakrar.

90% treba trazit opciju dodavanja jer ima sposobnost rasparat obrane njime i gurnut igrace u super pozicije, a tek kad ono nema smisla opalit sljucu.

Isto, iako je par puta mogao u drugom pokrenut brzu akciju, svidjelo mi se sto je ocito slusao takticke naputke i vracao loptu unazad / golmanu.

Znaci da moze slusat i bit discipliniran kad hoce.
  • Jurki
    23.6k
    Mislim da je vrijeme da se posipam pepelom kaj se Stojketa tice.
    Mislil sam da ga treba frknuti u zimi, ali drago mi je i zbog njega i zbog Dinama - da sam bio u krivu.

Fala Stojke kaj si mi se posral po glavi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.