• vjeko1701
    23.4k
    Mislim da je to bila vratnica, ne obrana od LivijaArchangel

Nakon vratnice je skinuo da se ne odbije u gol.
  • NitkoBitan
    35.7k
    Sretan Dan zena picke tovarske hehehe
  • hardek
    9.3k
    Meni je nevjerovatno da Bakrar i dalje ne zna gdje treba stajati i kako se pozicionirati u srednjem bloku. Inače top za sada, daj još Beljo da zapečati magarad
  • CerealKiller
    260
    U drugom ce sve baciti u napad. Mogli bi ih danas brutalno iskontrirati
  • Dzgšb
    2k
    Bravo svi, a najviše Goda strašna utakmica,doktorski
  • striko
    3.1k
    Valentina sprda Vejića. Prognozirao bez golova
  • CastAway1986
    5.5k
    Goda je maestralan !
  • Xpert1992
    494
    Vejic nije ocekival dost golova, a mi svaku tekmu po 3, 4 zabijamo. A hajduj jos neki dan je primil 3. Strucnjak.
  • ToTo96
    196
    Kako loša atmosfera , di su mikrofoni ispod nase tribine? opet ih sakrivaju? ovi digli svi ruke od hajDuga, trpaj sirotinju do kraja !! Bravo svi , idemo dalje, ima tu jos snage za 1-2 gola , nasi igraju na 75% snage, AJMOO
  • Slush
    1.1k
    Samo malo sad vec brine sta opet dosta primamo u 2026. Puno vise dajemo, ali i dosta primamo.Crni86

Ako cemo svaku utakmicu zabiti 3-4 i primiti 1-2, gdje mogu potpisati? :cool:
  • Archangel
    18
    kaže Beljo da još nikada nije zabio gol na Poljudu pa mu želim barem jedan danas.
  • dzg717
    1.2k
    Ovi su zreli za primit petardu i to treba sto prije nego ude Livaja i prirede neki krumpir uz bakljadu
  • rioda
    14.7k
    Vidović mi je odličan, baš dolazi njegova tehnika do izražaja, a odlično je i zabio. Beljo također odličan, puno lopti odnio u skoku, baš je fizički nadmoćan prema svim njihovim obrambenim igračima, fali još samo gol. Goda me od svih najviše pozitivno iznenadio. Ostali svi više manje na očekivanoj razini
  • Nemrem igra Dinamo
    5.5k
    Kako loša atmosfera , di su mikrofoni ispod nase tribineToTo96

Ma grmimo dobro, jebena je atmosfera na tribini, ali ukralo pokralo zvuk :rofl:
  • striko
    3.1k
    Svugdje su fizikalije igrača prednost osim kod Hr sudaca. Uvijek će suditi faul iako veze s vezom nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.