• Gringo
    765
    Ono nije penal ni na školskom..nećemo bit ko tovari
  • Mr Anderson
    18.2k
    Odlično poluvrijeme osim 10 minute rupe kad su oni zabili. Pogotovo ofenzivno, Vidović valjda odigrao najbolje poluvrijeme ikad.
    Začuđujuće, suđenje odlično, dijelom i zato jer smo brzo zabili dva gola.
  • Fan
    2k
    Imali smo krizu u igri, tu rupu od negdje 25. min do našeg gola, al ostalo stvarno odlično, energetski visoko, brzo, iskorištavali smo sve njihove obrambene rupe.
    Obrambeno visimo dosta prema desno, Valinčić očito ne moze sam pa bi mu Bakrar trebao više pomagat, a i moramo nekog zaposlit da nam prekide riješi, možda Artetu pitat za taj sektor hehe.
    Sudac po meni odličan, manite se priča o penalu i ovog da drže Belju, a pogotovo onog "da su oni u pitanju, njima bi sudili....", od toga se ne živi, samo od igre koja je vrlo dobra, pogotovo prema naprijed.
  • Xpert1992
    494
    Vidovic napokon dobio samopouzdanje. 4/7 driblinzi, to hocemo!
  • vjeko1701
    23.4k
    Inače zbilja šteta za ovih 15 min nakon 2:0 kad smo im doslovce poklonili povratak u utakmicu. Kužim, 2:0 nakon 12 minuta, ali oni su ti koji moraju biti umorniji, nema razloga da pristanemo na njihov tempo.

Inače jako dobro, jako efikasno. Ofenzivci im vrte obranu kako im se sprdne. Imamo dobre okidače za pritisak prilikom njihovog izlaska. Samo te prekide treba popraviti.
  • Orc123
    15.4k
    Goda jako dobar, Dominguez doktorski sigurno Nicota pije na srce kad gleda Domingueza danas.
    Beljo radi ogromne probleme, a Bakrar je igracina. Vidovic odlican isto, sredina dobra ali moze jos puno bolje.

Najslabiji je Valincic i sad mi je vec to malo zabrinjavajuce....nadam se da ce se pribrati cim prije.

Nikako ne sad opet nesto kontrolirano igrati kao sto smo stali nakon 20te minute....krenut po cetvrti gol a ne cuvati treci....zreli su za jos par komada.
  • NKDZ86
    7.7k
    Na tvu mikrofon ispred sjevera, a di je na jugu?
    Kakvi papci, imaju razglas za navijače do juga :rofl:
    Čučavac posran, još malo do vrha
  • Omake
    16.3k
    Nominalno druga lijeva strana odigrala poluvrijeme za 10.
  • austrijanac
    10.5k
    Reko sam da duel igru cemo ubit onog trena kad oni ostave Sarliju na klupi.
    Raci i Maresic ne mogu Vidovicu uzet duel, kamoli Belji.
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Sve je divno, ali naša tendencija autodestrukciji u svakom pogledu je fascinantna. Gaziš neugodno inferiornog protivnika i normalno da ga godinama uspjevaš vraćati u igru na sve moguće načine.

Na toj razini autodestrukcije bi nam pozavidjeli Bukowski, Silvia Plath, Rimbauld, Dostojevski i ostali doajeni svih umjetničkih pravaca.

Idemo gazi dalje drugo poluvrijeme, bez ikakvog opuštanja!
  • Jurki
    23.6k
    Čučavac posran, još malo do vrhaNKDZ86

Jos stane.
  • IceMan
    4k
    Samo da izdrzimo.

Potpisujem i 2-3.

Samo da pobjedimo!!
  • mlinchica
    5.2k
    Jos stane.Jurki

Trpaj Jurki, nakon onog graha :lol:
  • CastAway1986
    5.5k
    Guillamon je bio jako blizu drugog žutog ,ocekujem da nas napadnu sad s Livajom pa da ih kontrama dokrajčimo
  • E46
    2k
    pa ono pseto od sarlije moze dobit duel samo da udara i da mu sudac gleda kroz prste, kod njih nema jednog stopera koji može osolit Belji, imam dojam da ih svu trojicu na kari nosi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.