• GOAT
    5.1k
    Svi ti stranci koji nam dođu, odrade onaj intervju i skoro svaki pojedinacno prica o tome kako želi s Dinamom osvajati trofeje i igrati ligu prvaka.. tako da ne znam koja bi motivacija bila da odu iz kluba osim nekih ludih financija.

Vise bi mi imalo smisla da prodajemo ako se ne kvalificiramo u LP
  • NitkoBitan
    35.7k
    Zebic i ekipa u prvoj momcadi a McKenna i Dominguez u Dinamo B.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Da je plan prodat McKennu i stavit juniore, ne bi se Jakirovića koji je ljevak stoper pustilo makar ga u podrum trebalo zatvorit. Članak je misaona konstrukcija, ništa više
  • Jurki
    23.7k
    Svaka cast klincima, ima tu materijala za velike utakmice i partije.
    Ali bez obzira na talent, ti igraci ne mogu dati Dinamu ono kaj treba a to je kontinuitet dobrih igara.
    Nasral je clanak, kaj nebi pes z kruhom pojel.
  • Krizy
    69.9k
    Ja sam čuo da ćemo prodati Zebića jer će s početkom sljedeće sezone imati 19 i pol godina.
    Trebaju nam još mlađi stoperi pa i on mora ići.
  • Jurki
    23.7k
    najbolje da prodamo apsolutno sve igrace, zaradimo velike pare, usparamo na placama i igramo s kadetima ili zagicima, jer su i juniori prestari.
  • Crni86
    20.6k
    ma buraz vrticance gurnut u akciju cim prohodaju
  • ElDorado
    10.4k
    Ovo me podsjeca na objavu da Jakir dobija nogu bez obzira kak zavrsio derbi. Isto objavio prije tekme.
    Netko u klubu buši tog se ja bojim. Ali mi je stvarno pun kurac tog lika.

Edit: realno u clanku ne pise nist pametno osim da ce mozda prodat dva stopera i Hoxhu i da ce klinci dobit vise prilike. S obzirom da ce krenuti i Dinamo B tam bi valjda trebali igrati pionirčeki po tome. A Hoxha znamo da ide, pa izgledno i Dominguez iako bi osobno volio da on ostane.
  • Crle
    1.4k
    Al da igraju domaći dečki.
  • Jay
    3.1k
    Ja sam cuo da cemo prodati Zajca, McKennu, Belju, Misica i Stojkovica te necemo otkupit Livakovica. Voxha odlazi, Valincic ide za 3 milijuna i ostajemo samo na Tabinasu jer ce Mikic u split. U napad ce Boban, zato je trenirao s deckima. Raspad sistema.
  • Noel
    20.3k
    3.1k
    Ja sam cuo da cemo prodati Zajca, McKennu, Belju, Misica i Stojkovica te necemo otkupit Livakovica. Voxha odlazi, Valincic ide za 3 milijuna i ostajemo samo na Tabinasu jer ce Mikic u split. U napad ce Boban, zato je trenirao s deckima. Raspad sistema.
    Jay

I tu je sad ono ključno pitanje, zašto nema mjesta za Mudražiju?
  • Kujtim Shalla
    9k
    Dobro jutro svima ,
    Sretan 8.mart svim Dinamovkama i da im danas momčad pokloni 3 boda. Sretan put svima koji idu ili su već u St . Neću napisat ime grada da mi ga neko ne smjesti
    Danas očekujem dobru i napadački igru i 3 boda . Sve osim toga je razočaranje
  • Fan
    2k
    Jebote, čega ste se uhvatili i od običnog članka napravili kataklizmu.
    Još i piše da postoje ponude i da postoje šanse da igrači odu. A ma nemoj me jebat, kaj fakat? Pa ja bih bio razočaran kad ne bi bilo ponuda za 5, 6 naših igrača. I inače, jel nama sad stara ekipa? Vinlof, Dominguez, Valinčić, Lisica (do mono), Beljo, Stojković, sve igrači mlađi od 24 u prvoj ekipi, s tim da se uopće ne bih bunio da nam 2 startna krilna imaju i npr 18, 19 godina ak budu španeri (Horvata npr svakako popratit kakav će bit u Dinamu B dogodine). Pa i ako/kad prodamo Domingueza, Valinčića i ostale, nije da smo se riješili iskusnjara i da će na njihovo mjesto doć djeca.
    Naravno da se autor i zaigrao s tim kao da će nam prosjek godina početne ekipe bit 20, al nije lik otkrio ništa novog jer i sad težimo mladoj ekipi i sigurno će bit prostora i za Šuntu i Horvata i Zebića i bila bi šteta kad to ne bi bilo tako. A da će uvijek bit po 1 stožerni, iskusni igrač u svakoj liniji (Livi, McKenna, Mišić, druge godine već i Beljo sa 25), uvjeren sam da hoće.
  • Zagi
    16.2k
    Sve pet ali tajming je u najmanju ruku čudan.
  • Crni86
    20.6k
    nije cudan nego je odvratan i isti novinar to ponavlja zadnjih par godina sa razno raznim eksluzivama koke pred vazne utakmice destabiliziraju klub.

Nije to vise sigurno slucajno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube