• NitkoBitan
    35.7k
    Mislim da ti kao i dosta drugih natjecatelja nisi shvatio da se radi o natjecaju za 4. dres.
    Ovo je jedan sasvim lijepi prijedlog za 1. dres, ali za 4. nije.
    Smisao 4. dresa i je da bude drugaciji od prva tri, koji su u pravilu plavi, sivi/bijeli, crni..
    Papastrumf

Bio je klupski intervju u kojem su pojedini clanovi zirija rekli da od natjecatelja traze Dinamove boje pa vjerujem da je dio natjeatelja shvatio da bi plava ili nijansa plave boje mogla dobro proc.

I ja tu vidim materijala za prvi ili europski dres (npr. broj 30.), ali nekako mi to ne prolazi za cetvrti. Cetvrti dres bi u pravilu trebao bit kakav se ne vida cesto zato su mi Cuvari Maksimira, Strazar i Gradanski favoriti.
  • Keyser Soze
    18.5k
    Stražar s Kaptola, Zagreb stone, Plava baština 1923 i 115 godina meni najbolji.
  • NitkoBitan
    35.7k
    stone (5) nekako mi je nakompletniji i tu je katedrala puno bolje rješena. Sviđa mi se dodatak zlatne, detalj linija na rukavu i oko vrata. I malo da podržim dizajnericu među dizajnerima.mlinchica

Pretpostavljam da nemas dioptriju jer ja tu ne vidim nista :rofl:
  • Efes Pilsen
    15.2k
    I meni se cinila katedrala, al kad zumiras vise nije tako jasno jel je ili nije. Dres djeluje mocno, a ove plave linije u kamenu su odlicne, jedino ne kuzim koja je poveznica, jel postoji ZG kamen? :grin:
  • Masto
    1.2k
    to pukotine sa stadiona
  • mlinchica
    5.2k
    Pa ne znam sad više.
    Meni su izgledali kao tornjevi, ja sam ih vidjela :lol:

jedino ne kuzim koja je poveznica, jel postoji ZG kamen? :grin:Efes Pilsen

https://katedrala.hr/hr/kamen-zagrebacke-prvostolnice-630/630
    Navodi se Medvednica, Markuševec, Vrapče, Podsused, …
  • pešća
    1.1k
    Glasao sam za zeleni, ali da ga j., zeleni i Dinamo mi ne idu u istu rečenicu.badjibadara

Zelena mi je uvijek nekako bila draga boja pored plave jer simbolizira prirodu ali mi je malo čudno da se ista dopušta za boju dresa, a nije baš da se često viđa zelena na dresovima nogometnih klubova. Valjda postoje neke nogometne propozicije koje ne dopuštaju da se boja dresa previše uklapa sa bojom travnjaka?

Edit: Potpuno sam smetnuo s uma klubove koji imaju zelene dresove; Panathinaikos, Celtic, Wolfsburg itd. Ako ima koji prijatelj kluba iz Grčke znamo za koji dres će glasat :sweat:
  • Mikina lijeva kopačka
    614
    Ovaj cuvari maksimira daleko najjaci.über alles

Apsolutno najljepši.

Pogotovo za četvrti dres kaj MORA biti drugačiji.

Nadam se da će taj pobjediti
  • NitkoBitan
    35.7k
    Kad smo uopce imali zeleni dres zadnji put a da nije golmanski?
  • Šteco
    1.4k
    Sad kad sam pogledao na računalu, dojam je dosta drugačiji za neke radove. Pozitivniji. Da je sve bolje prezentirano, kao što je primjerice ovdje jedan od prijedloga prezentiran, mislim da bi za dosta prijedloga dojam bio puno bolji. Mislim da se moralo računati na to da će većina ljudi otvarati na mobitelu gdje se ne vide detalji, da se sve bolje prezentiralo, bilo bi puno manje loših komentara.

Konačno, suzio sam izbor na 4 prijedloga, još ću "prespavati" do konačne odluke, iako već sada imam favorita kome dati glas.
  • Aggro
    729
    Čuvari Maksimira top...

Nisam inače za neke promjene dresova, plava i bijela i to je to, ali ovo je ionako 4. dres... Jako dobra ideja motiva Maksimira... Općenito je naš stadion potpuno izoliran onom disproporcionalnom sjevernom tribinom od parka... Puno bolja sinergija bih rekao da je bila prije... Nadam se da će se to ipak promijeniti s novim stadionom jer je park Maksimir i to potpuno objektivno ujedno i najljepši dio Zagreba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.