• Sesvećanin
    538
    Smatram da je žiri morao finalna 32 dresa prikazati u originalnom formatu ali i realističnom formatu koji prikazuje kako bi dres i tkanina izgledala uživo, kao Fifa kit creator. A ne u ovom predlošku zbog kojeg i dobri dresovi ispadnu ništa posebno. Ako se moglo sve formate pretvoriti u predložak, moglo se i u Fifa kit creator ili sličan format. To iziskuje više vremena ali za finalna 32 to vrijedi napraviti. Ali jebiga, top 32 tako i izgleda, kao da im se nije dalo.

A kolege što kažu da seremo, mi smo svoje prijedloge poslali i neki su puno truda uložili, i 30 eura platili Fifa kit creator, imamo pravo srati.
  • Efes Pilsen
    15.2k
    A sta ako je bas vas dizajn vec slican onom od prva 3 dresa za slijedecu sezonu?
  • Papastrumf
    21.9k

Ne brini, njegov nije sigurno :grin:
  • Teofil Kateran
    3.9k
    Klub da navijačima priliku da pošalju svoj dizajn za četvrti dres i tako dobiješ šansu da klub potencijalno nosi dres koji si napravio. Donedavno nezamislivo, ali kao što vidim, uvijek se nađe razlog za srat.

Meni se prvom ne sviđa vjerojatno pola dizajnova, ali zato postoji izbor između 32 gdje možeš izabrati jedan koji ti se najviše sviđa i tako dalje u sljedećim krugovima izbora.

Po meni je ovo vrhunska ideja kluba i nadam se da će se realizirati i sljedećih sezona jer vjerujem da će odaziv i broj dizajnova uvijek biti značajan. Ove godine nisam poslao ništa jer sam prekasno dobio motivaciju, ali nadam se da će biti još prilika u budućnosti.
  • BBBaby Yoda
    8
    Ovaj dizajn je radila kći. Dijete se potrudilo, pa sam odlucio staviti ga da ostane sjecanje na jedan pokusaj. Naziv dresa je ČUVARI ZAGREBAČKE ČASTI

crni-dres-bulldog.png
  • Mikina lijeva kopačka
    611
    Dajte pogledajte komentare na indexu, kolko je narod glup

https://www.index.hr/sport/clanak/foto-dinamo-ce-iduce-sezone-nositi-dres-kakav-nije-nikad-u-povijesti/2768521.aspx

Misle da je ovaj dres koji je na naslovnoj, ova generička fotka za natječaj, da je to odabrani dres.pa se vrijeđa uprava, da je dres gej,...

Mislim da bi to trebao biti test inteligencije kod zapošljavanja ili glasanja. Ako komentiraš na indexu, jebiga, ništa
  • Oluja
    6.3k
    ovaj uopće ne bi bio loš da uzorak nije na hlačicama.
  • prefontaine
    7.1k
    Zato kaj mi smrdi kak od 800+ dizajnova su članovi žirija uzeli tipa 20-25 dobrih a ovih 7-12 baš baš loše. 100% siguran da je bilo tipa 20-30 boljih dresova neg tih 7-12.Mihael2305

Pa to je i logično. Niti svi imamo iste ukuse niti svi imamo iste preferencije niti svi imamo isti smisao za estetiku. Da sad postaviš 10, ili 50, nebitno, najboljih ženskih, uvjeren sam da se 95% forumaša s tobom ne bi složilo i pitalo bi se kako se tu nije moglo naći mjesta za osobu X ili odakle na tih listi osobe Y.

Svaki dres ima svoju priču, pozadinu, razloge. Meni je recimo krivo što ispod svakog to ne piše, jer recimo, neki su mi estetski top, a nemaju nikakve dodirne točke s Dinamom, dok su mi neki estetski li-la, ali imaju genijalnu priču i samo zbog nje bih dao svoj glas.
  • ‘nuladva’
    234
    A da nema niti jedan s šahovnicom na kragni. Svetogrđe...Twisted1

Mozda drugi put.. :grin:

Bildschirmfoto-2026-02-23-um-11-52-15.jpg
  • Noel
    20k

Ovo može bit prvi dres, odnosno mora! :grin:
  • Dzoni
    4.3k
    Pojedini su tu glavom zapeli u osnovnoj školi. Zašto je tako teško pomiriti se s činjenicom da im se nije svidio prijedlog dresa i život ide dalje
  • criticus
    6.5k
    A kolege što kažu da seremo, mi smo svoje prijedloge poslali i neki su puno truda uložili, i 30 eura platili Fifa kit creator, imamo pravo srati.Sesvećanin

Neki pređu preko 300km da bi došli gledat Dinamo u Zagrebu po kiši na ovakvom Maksimiru. Od njih baš ne čujem žalopojke o utrošenom vremenu i potrošenom novcu iz vikenda u vikend. Ne budi Villar.
  • Agramer86
    846
    Zelena boja bila bi odlična ali mislim da se uzorci nebi dobro vidjeli na dresu, stoga moj favorit je #13.
    Samo broj, bez prezimena. U HNL-u to prolazi
  • Papastrumf
    21.9k
    Mislim da ti kao i dosta drugih natjecatelja nisi shvatio da se radi o natjecaju za 4. dres.
    Ovo je jedan sasvim lijepi prijedlog za 1. dres, ali za 4. nije.
    Smisao 4. dresa i je da bude drugaciji od prva tri, koji su u pravilu plavi, sivi/bijeli, crni..
    Nema smisla da ovo bude 4. dres, ako je prvi slican tome. Zato je vjerojatno i dosta dobrih ideja odbijeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.