• veselko tenžera
    7.2k
    Na dresu br. 13 mi nedostaje grb. Gledam sažetke s proljetnog Poljuda, baš mi blesavo djeluje kad Kule pokazuje prstom na mjesto gdje treba biti grb, a tamo stoji malo d. Grb je naš najjači simbol, a sa simbolima se ne treba igrati. Sam dizajn 13 mi je bolji nego 28, ali zbog grba bih od svijetloplavih varijanti izabrao 28.

20 mi je baš dobar, a 7 bih uzeo kao prvi dres za sljedeću sezonu.
  • NORTE
    22.8k
    https://4dres.gnkdinamo.hr/

Meni su najbolji 5, 13, 17 i 29.

I volio bih da pobijedi 13, zato jer je malo drugačiji, nudi opet to malo slovo d i jednu od upečatljivih boja iz povijesti dinama.

Nadam se da će se ovo natjecanje skoro svake godine ponoviti, a ovaj put nisam sudjelovao. :smirk:
  • mali M
    9.7k
    pa al kužiš sad? Ti pričaš o prvom, drugom i trećem dresu, a ovo je navijački četvrti dres! Baš služi tome da se ispuca nešto drukčije..
    Možeš otići u druge boje, ali motivi i detalji dresa daju poveznicu. Po meni kričave i neon boje treba izbjegavati, a "zemljane" su trenutno in.. zato mi se sviđa zelena i "bež"
  • njurci10
    504
    meni izašao Pop-up
    Glasaj za četvrti dres...
    Ali evo ima i za odabrati.
    Iako sam glasao mozes opet vidjeti svoj izbor
    Slika
    https://freeimage.host/i/qxLpwNa
  • FelceAzzurro
    1.5k

Bolji od većine iz užeg izbora :up:
  • Crle
    1.4k
    Ma da jasno mi je i slažem se sa tobom, baš zato mi četvrti dres nema smisla a opet fora je to da navijači dizajniraju. :lol:

Zato moj glas ide dresu Građanskog.
  • rioda
    14.6k
    meni izašao Pop-up
    Glasaj za četvrti dres...
    njurci10

Skužio sam u čemu je stvar, nisam imao povezano članstvo u aplikaciji, a glasati mogu samo članovi.
  • superhik
    12.1k
    Ovako dobra inicijativa nažalost pada na najbanalnijim koracima. Nitko normalan ne može u aplikaciji pronaći gdje se glasa za dres.
    Kad kliknem na članak u browseru gdje piše "glasaj u aplikaciji" vodi me na Google store da instaliram aplikaciju koju već imam, a kad kliknem da otvori aplikaciju otvara mi naslovnu stranicu i evo već pola sata vrtnje u krug ne mogu naći gdje se glasa. Ni ja ni nitko drugi koga znam.
  • njurci10
    504
    napisao je Rioda iznad, moras povezati članstvo u aplikaciji i meni je isto bilo..
  • mali M
    9.7k
    Skužio sam u čemu je stvar, nisam imao povezano članstvo u aplikacijirioda

Ja isto mislim momci da vam je u tome problem, ali vidite...
  • rioda
    14.6k

Odeš na onaj web tickets.gnkdinamo.hr, pod Moje članstvo iskopiraš broj članske, odeš u GNK Dinamo app, zalijepiš broj i povežeš članstvo, kad odeš na početnu ti se odmah prikazuje glasanje.

Ne bi bilo loše da klub u objavu doda napomenu da treba imati povezano članstvo.
  • superhik
    12.1k
    Ne bi bilo loše da klub u objavu doda napomenu da treba imati povezano članstvo.
    2m
    rioda

Točno to.
    Hvala ti na info.
  • Masto
    1.2k
    Screenshot-20260307-092045-Chrome.jpg
    Neki drugi put
  • Vučko53
    312
    Po meni je samo šteta sto ne mozemo rangirati tipa top 3 dresa pa glasati s 1-3 boda za najbolje. Tesko se odluciti samo za jedan
  • criticus
    6.5k

Odličan mi je, čak i bolji od 11 za koji ću glasati.

Vjerujem ipak ni blizu ko od ovog kolege čiji dres ne zaslužujemo vidjeti jer ga je Dinamo odbacio. Pa da dile po 100 eura naša bi se neko da kaže da njegovih 100 eura je zgužvano i ko zna di je bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.