• Dr Hofmann
    5.1k
    Kakav dan...

Prvo još jednom posljednji pozdrav Georgu Kochu. Ostavio je veliki trag u samo jednoj sezoni koju je proveo kod nas.

Našima čestitke na prolazu u Kupu, nema tu sad neke prevelike filozofije.

I na kraju, jedva čekam Split u nedjelju. Da smo mi pisali scenarij, možda bi samo još bili produžeci i koji crveni tovarima. Ali može i ovo. Idemo ih dokrajčiti sad, zakucati ih u pod. Nemoguće je da ovo na njima ne ostavi traga, nemoguće.
  • NORTE
    22.8k
    Samo je jedan luzer s mora
    i zato u derbiju pasti mora.
  • Sesvećanin
    534
    Ima par dobrih inerpretacija dresova iz 1911 i 1923.Fantom

Uuu to. Dajte nam što više građanskih dresova :pray: hvala na odgovoru Fantom
  • Denle
    80
    Imam osjecaj da ce ljudi masovno glasati za neke takve interpretacije iz proslosti, bez obzira izgledalo li dobro ili ne

Al bilo bi fora vidjeti igrace u dresu s dizajnom onog iz 1911.
  • prefontaine
    7.1k
    Evo školskog primjera kako se ne igra presing. Ili, primjera kako, iako si 3 klase lošiji, bez problema možeš probiti protivnički presing kros pas igru.

• rokikaciga
    12.2k
    Ovo je los presing. Trebalo bi ic 1 na 1 presing da ovako rizican, visoki presing uspije

Na 0:05 Bakrar sam stisce stopera a slobodan je drugi stoper i golman i.lagani trokut uz malo znanja i nema sanse da im uzmes loptu. Kako dolaze drugi ivraci u presing tako otpadaju ko ratkape jer imaju prakticki dva igraca viska.

Za visok presing protiv ovakve postave protivnika treba jedna od osmica (Vidovic npr ovdje) izac vislje i stisnut drugog stopera, a sestica izac njihovu osmicu a nas jedan stoper na njihovu desetku
  • Dinaminjo
    2k
    Pusti presing, nasi ovako iz prve zaredom niti na treningu kad Kova ne gleda ne mogu
  • NORTE
    22.8k
    Prva utakmica finala futsal kupa dinamo - Rijeka igra se 24.3. (utorak 19:00), na točno 30 godina od prvog isticanja transparenta dinamo svetinja.
    rsz_svetinja_1996_2.png

Ulaznice za Draženov dom:
    https://core-event.co/events/finale-kupa-futsal-dinamo-rijeka-830f/
    finale-kupa-futsal-dinamo-rijeka-830f_hud263197db0a5cd69506a36e125c2432c_1052022_0x700_resize_q75_box.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet