• Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Lako za navijanje, imamo mi neke koji su igrali
  • Blue98
    871

A znam ali ovde je riječ o vladi šagadinu.
    Ovi što su igrali su posebna tema.
  • njurci10
    502
    Ova tribina je takav tovarski podcast strašno nešto...
    Ovaj Karlo je kao Dinamova a nema veze s dinamovcem.
    Ovaj Korda serator po svemu Dinamovom.
    Začuđujuće taj Topić je donekle realan. :rofl:

Btw. Zašto taj Topić ne dođe u studio nego uvijek u TV-u?
  • ElDorado
    10.3k
    Jer ovi su u Zgb a on u tovariji. Inace je Karlo kao na sjeveru a Kordaje prije par podcasta izrekao da on nije Hajdukovac
  • KtcGoat
    3.1k
    Korda je tip koji meni izgleda ko klasicni streber koji nikad nije udario loptu u zivotu. Frajer je robot teski, ne sjecam se kad sam vidio neku emociju kod njega. Jedino se zna nasmijat kad Rale iz PI dode(pitam se zasto)
  • ElDorado
    10.3k
    Iza pjace upravo uzivo. Kmečanje mudrosera na najjače. Vrijedi poslušati kao vrhunsku zajebanciju.
  • crophantom
    3.4k
    upalio sam malo, nabrajali su "spektakularne pobjede Hajduka"... a sicas se ono protiv Dragovoljca kad je Livaja zabija u 80 i nekoj, kad je to bilo, dvajsprve :lol:
  • ElDorado
    10.3k
    Javio se jedan da su izgubili jer su im se u autobusu ukiselili misici :)
  • Dzoni
    4.3k
    Ah ta prokleta biologija, uvijek tu negdje oko proljeća ih zajebe
  • Pacho
    15.5k

Odlicno receno
  • blueslavonija
    184
    Ljubo je prepoznao upravo izjavu koja je i nas dinamovce najviše zaboljela. u neku ruku ti si ekipi koja je u zadnjih 20 godina natovarila -250 do 300 bodova (nezz točno) manje od dinama i u svakom drugom sportskom segmentu bila nemjerljivo lošija rekao da su možda bili i u pravu kad su vikali "ukralo, pokralo". izjava apsolutno u rangu nidže veze.
    iako, je li ta izjava baš takva bila ? ja sam to pročitao negdje ali kao izvještaj novinara s neformalnom razgovora. i dalje se nadam da nije jer tu me jako razočarao ako je baš tako rekao.
  • KtcGoat
    3.1k
    Kaze Sapit da ostaje u Zgu za svjetsko. Sta mislite, ko ce komentirat nase utakmice?
  • tigric
    1.1k
    nemaju para, moguce da nitko nece ic preko bare
  • ElDorado
    10.3k
    A tko ima prava? Nova ili HRT?

A sad vidjeh HRT.
  • mlinchica
    5.1k
    Kmečanje mudrosera na najjače.ElDorado

Super mi je kako im je samo Dinamo u glavi, samo se s nama uspoređuju i samo u nama vide rješenje svojih problema.
    Te im je naš model upravljanja bolji od njihovog, te trebaju pronaći svog Bobana, rješit se letve kak smo mi Petka, treba im netko poput Stojkovića i Zajca, trebaju dva nova stadiona kak se gradi u Zg, … i sve to u teškoj besparici.
    Rijeku ni da spomenu.
    Rijeku, koja im zadaje teže udarce nego mi u zadnje vrijeme i klub koji bolje radi i izgleda od njih.
    Rijeka im je zadala opet težak udarac, a kao da ne postoji :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.