• Teofil Kateran
    3.9k
    Ako sam dobro vidio, i Kolarić i Matić su završili na hlađenju i nema ih ovo kolo. Kolarić je užasno odsudio, ali Matić je ove sezone skupio kikseva za trajni izgon iz nogometa. U to ne vjerujem, ali nadam se da će ih držati po strani barem dulje od ovog kola.
  • Common Sense
    1.4k
    Suđenje je toliko kompromitirano da je jedini potez kojeg HNS može povući taj da usključivo strani suci sude derbije. Kolarić je jučer bio jako loš, bio je vidljivo da mu je fokus bilo ne zamjerati se sektašima, ali ključni krivac je hajdukovac koji je sjedio u VAR sobi.
  • Jurki
    23.5k
    Samo po dzepu udariti.
    Nema drugog rjesenja.
    Kazna i hlađenje.. pa kad ce skuziti da im se to nikak ne isplati.. ili ce suđenje biti kak spada ili ce prestati suditi.
  • Paggini
    77.6k
    Oni su digli cijeku zemlju na noge jer su VAR suci psovali Boga u VAR komunikaciji, a sad kad se dogodi stravično kršenje ikakvih pravila i to opetovano više puta na istoj utakmici, samo je jedan zaključak:

Opet je Hajduk oštećen
  • Droljo
    25.9k
    Šta god da se desi u svijetu, hajduk je oštećen. Bio to rat, potres, poplava, epidemija ili bilo što...
  • Dendle71
    292
    da li postoji mogučnost naknadnog isključenja na osnovu snimki? Jer ovo je bas namjerno a nikako u žaru borbe za loptu.
  • nwankwo646
    1.2k
    uz var su pokradeni za dva crvena :grin: dva penala nisu imali obraza ne dosuditi
  • Sajla
    18.6k
    Kolarić i Matić su završili na hlađenju i nema ih ovo koloTeofil Kateran

nema to veze s jučerašnjim suđenjem. jednostavno ne stavljaju suce koji su sudili kup da odmah sude ligu za vikend. ne sudi ni Terzić koji je sudio jučer nama.
  • Teofil Kateran
    3.9k
    nema to veze s jučerašnjim suđenjem.Sajla

Nisam to znao, mislio sam da su ih možda stavili na hlađenje pošto čak ni komisija nije stala u njihovu obranu.
  • Droljo
    25.9k
    da li postoji mogučnost naknadnog isključenja na osnovu snimki?Dendle71

:lol: sori ali umro sam skoro sad. :rofl:
  • Dr Hofmann
    5.1k
    Ne može se više naknadno ništa napraviti jer je igrač ,,kažnjen" žutim kartonom, a VAR nije ispravio u crveni, tako da je to gotova priča. Ali baš je Rebić krkanski udario čovjeka, a meni je VAR za ovakve situacije ko stvoren. Morali su ovdje dati crveni. Tovari se žale da im je poništen čisti gol koji je zabio: Ante Rebić. Koji ne bi trebao ni biti na terenu
  • veselko tenžera
    7.2k
    Njemu je VAR 2 puta potvrdio žuti karton! U miru su gledali više puta i nisu ga barem pozvali da pogleda. Na ovakve situacije, čisti predumišljaj!

Jel ovaj Matić bio na Poljudu s Vukovarom kad je glavnom sucu govori da drugi igrač neće stići Šegu?
  • hardek
    9.2k
    Ja nebi rekao da se on pravi glup, ja mislim da je on 100% uvjeren da nikad u životu nije napravio faul :lol:
  • Krizy
    69.2k
    Suđenje nakon 24 kola + kup:

Broj analiziranih situacija: 110

Broj ispravnih odluka sudaca: 92

Broj sudačkih pogrešaka: 18

Koliko puta je klub oštećen prema mišljenju Sudačke komisije:

1. Rijeka 6

2. Vukovar 3

3. Dinamo 2

4. Osijek 2

5. Lokomotiva 2

6. Slaven Belupo 1

7. Istra 1961 1

8. Gorica 1

Koliko puta je pogrešna odluka suca išla klubu u korist:

1. Hajduk 5

2. Osijek 4

3. Dinamo 3

4. Rijeka 2

5. Varaždin 2

6. Lokomotiva 1

7. Gorica 1

Koji suci su napravili pogreške:

1. Mateo Erceg 5 (četiri njegove pogrešne odluke + pogrešna odluka pomoćnog suca)

2. Patrik Kolarić 4

3. Zdenko Lovrić 2

4. Ante Čulina 2

5. Igor Pajač 2

6. Patrik Pavlešić 2

7. Ivan Vukančić 1

Čak i po ovoj smiješnoj sudačkoj komisiji, koja je spomenula valjda samo 20% grešaka na korist Hajduka, Hajduk opet ima najviše sudačkih grešaka u svoju korist.
  • fakin
    3.3k
    nije zavrsio nitko na hlađenju. 3 glavna suca jucerasnjih utakmica ne sude ovaj vikend radi odmora. Tek od iduceg kola cemo vidjeti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.