• Crni86
    20.5k
    ma iskreno svi su isti slazem se, samo erceg je zadnji derbi dobro odsudio valjda prije 2 godine, nakom toga je udarao po nama gdje god je stigo…

Ove sezone nas je pogotovo ubio
  • fakin
    3.3k
    kao što sam rekao erceg sudi. inače je ok sudac, ali koliko je realno da će u splitu na velikom derbiju biti objektivan sudac iz benkovca gdje 99% ljudi navija za hajduk? plus naravno što zna šta ga čeka u medijima nakon utakmice ako da neki krivi žuti karton domaćima.
  • NoSkillan
    221
    Mislim da ce ovdje Kova ici vise na to da ne izgubi nego da pobjedi, jer time odrzava 7 bodova razlike. Moje predvidanje je 0:0.
  • NKDZ86
    7.7k
    moje predviđanje je kružni tok. znači ništa ne viđeno. prekidi, naša pobijeda s 2 razlike najmanje i na kraju tekme jedino kaj znaju je divljanje i razbijanje. ostali u glavi 20 g. unazad.
    pretoksična je to okolina za išta drugo osim neuspjeha i destrukcije.
  • Nolifer
    14.1k
    Mislim da bi naši juniori mogli dobit isto priliku dole i nagazit ih. A Varelu nebih uopće stavljao u igru, dobitak bi bio da ne igra....
  • KtcGoat
    3.1k
    Znaci Ergecu 4 derbi od zadnjih 5, najjace je sto i ne vidim nikog drugog da to odradi. Tovaric propo ko kauc
  • Omake
    16.2k
    Satrat nogometno
    Satrat psihički
    Satrat fizički
  • Paggini
    77.5k
    Samo da imamo veći xG od njih, to će ih najviše zaboliti.

Rezultat nebitan.
  • Crni86
    20.5k
    i veci broj ulazaka u posljednju trecinu
  • KtcGoat
    3.1k
    Sve je debelo na nasoj strani, od forme,kvalitete rostera do fizickog i psihickog stanja.
    Samo pametno i dobijamo to.
  • Pacho
    15.4k
    Mentalno su sigurno sjebani, fali im par vaznih igraca, a svjesni su da im je ovo zadnja sansa za kakvo-takvo drzanje prikljucka i nastavak nadanja u cudo. Idealna prilika za samaranje i demoliranje cucavca.
  • IvanS
    523
    Samo da imamo veći xG od njih, to će ih najviše zaboliti.

Rezultat nebitan.
    Paggini

Mislim da je zadnji derbi u ZG-u bio upravo takav. Ubili smo ih po svim parametrima osim rezultatski.

Ja bih ipak pobjedu s hendikepom! Jbg.
  • Paggini
    77.5k
    Samo da netko dojavi tovarima da Sigur i Pajaziti ne smiju igrati, a da Garcia ne smije biti na klupi!
  • Dzoni
    4.3k
    Računajte na to da ćemo imati suđenje gore od onog na Maksimiru u zadnjem derbiju
  • Praskaton
    5.7k
    Bez Sigura i Pajazitija znači vise minuta za mesara Kalika.
    Vjerujem da će ovaj najgori ološ bit najvise motiviran.Rebić,Kalik,Pukstas,Livaja.
    Nisu oni nimalo bezazleni.
    Ok ranjeni,umorni,potrošeni al vjerujem da će gristi 200%

Mi moramo odgovorit pametnom igrom.
    Sanjam gaženje al pristajem na bilo kakvu pobjedu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.