• NORTE
    22.8k
    Vjerojatno će me mnogi napasti ali meni je sasvim okej i X.
    Razumijem da je trenutak uveliko na našoj strani,navikli smo na ovakav ritam utakmica,imamo dobre rezultate i igru.
    Peškaman

Trenutak je idealan za uvjerljivo ih zakucati.
    Pobjeda je imperativ, a nogometno gledajući x nije tragedija, no ovo je i više od nogometa ako dozvoljavate.

Nije dinamo Rijeka da nam kreiraju igru u zadnjoj trećini, mi smo puno kvalitetniji, od golmana, obrane do veznjaka, od oba protivnika.
  • vlatkomarkovic
    3.4k
    Treba staviti sada točku na i. Završiti s njima. Pokopati ih. Ispali u kupu i sada još riješiti prvenstvo i napokon bankrot vise, jer Europu neće vidjeti, a ni prodaje neke…..
  • NitkoBitan
    35.6k
    Ako izgubimo u nedjelju prvenstvo ce postati milimetar zanimljivije sto ce i nama omoguciti da prodamo koju ulaznicu vise u nastavku sezone, a ionako budemo osvojili :rofl:

Win-win situacija!
  • Mr Anderson
    18.1k
    Baš me zanima kako će oni ući u utakmicu. Zadnje vrijeme, a to se posebno vidjelo protiv Varaždina i Rijeke, ulaze žestoko u utakmicu, visoki presing, stvore dosta šansi, ali slaba im je realizacija. U nastavku uglavnom padaju, povlače se. Ne vjerujem da će i protiv nas tako, ali treba se stožer pripremiti i na taj scenarij.
    Uglavnom, ne smijemo si ni slučajno dopustiti da oni nekako povedu, jer nakon toga više ne bi bilo nogometa.
  • ElDorado
    10.3k
    Ne treba likovati, treba pametno i mudro. Bilo bi lijepo pobijediti ali i bod je ok. Ne treba s njima ići u nekakav kaos i divljinu. Samo mudro. A zicer će nam Bela uvaliti. Nema tko drugi.
  • rakurs
    2.7k
    Nema tko drugi.ElDorado

Mislim da je Erceg 1/1.
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Nikad uvjereniji nisam bio u pobjedu dole nego u nedelju. Mi ćemo nakon ovoga samo rasti, a oni tonu sve dublje. Imamo meč loptu za njihov totalni kolaps, sve je na nama. Ako dobijemo, prosut će oni i to drugo mjesto.
  • rioda
    14.6k
    Derbi kao derbi, sve je moguće. Ne očekujem pobjedu, ali naravno da joj se nadam. Bilo je ovakvih situacija često u prošlosti, recimo onaj derbi prije Bayerna kad su došli na Maksimir u totalnom raspadu pa nas dobili, tako da...

Da nam sve ide na ruku, ide. Em su jučer odigrali takvu utakmicu, nisu naviknuti na dvije utakmice tjedno, rotacija im je dosta skraćena, fali par relativno bitnih igrača. Kovačević se dosad iskazao u derbijima pa očekujem da se tako nastavi i u nedjelju.
  • NitkoBitan
    35.6k
    Ne treba s njima ići u nekakav kaos i divljinu. Samo mudro.ElDorado

Ja bih bas volio da se ode u nekakav run&gun nogomet. Oni su se u kupu puno vise istrosili od nas, a i inace smo fizicki nadmocnija ekipa.

Znale su nam kroz proslost sahovske parije priustit da smo uz kontrolu utakmice primili krumpir od ukupno dvije njihove sanse i onda krene sve samo ne nogomet.
  • Zagi
    16.1k
    Tko sudi/ kada se određuje ako nije još poznato?
  • fakin
    3.3k
    Sudit ce Erceg, objavit ce vjerojatno danas tijekom dana
  • Sibirski plavac
    8.2k
    Ma zgaziti ih treba, i vjerujem da i hoćemo.

Bez uvrede ikome, u sportu je sve moguće, ali osobno bih smatrao velikim kiksom da ovo izgubimo. Unatoč prednosti na tablici, poraz od ovakve šake jada bi stvarno bio ajme meni. A i ponovno bi magareća euforija bila na svim vijestima barem još neko vrijeme.

Treba to odmah stisnut i natamburat ih. Kao npr. Osječane nedavno na Opusu. I dalje jedna od najboljih naših tekmi ove sezone. Tako nešto hoću i u nedjelju.
  • Mr Anderson
    18.1k
    Derbi kao derbi, sve je moguće. Ne očekujem pobjedu, ali naravno da joj se nadam. Bilo je ovakvih situacija često u prošlosti, recimo onaj derbi prije Bayerna kad su došli na Maksimir u totalnom raspadu pa nas dobili, tako da...rioda

Tak je, ne treba ih otpisati. S druge strane, zadnje gostovanje kad smo im dolazili nakon domaćeg poraza od Gorice, nisam ništa očekivao pa smo ih rutinski riješili. Ili prošle sezone u proljeće 3:1, slično.
  • Ludovic IX
    10.7k
    njima će igrat hodak marešić raci hrgović iza..

mali hodak je već sad umoran i oni će ubacit brzo melnjaka i hrgovića na desno.. marešić je slab defanzivno, ja bi njega ciljao kao slabu točku a kad imaju loptu, beljo nek radi pritisak na njemu pa da raci vodi loptu
  • Sajla
    18.6k
    je li i Zagorac povezan kumstvom s Rebićem? da ga odmah pita tko će usrat, sudac ili Krovinović? nema smisla da to čeka do tunela prije utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.