• Jurki
    23.5k
    Rukavina?
  • Laugreano
    5.4k
    Ponovo imamo priliku da ih zakucamo tako jako da ce izbit građanski rat u Splitu.
    Svježiji smo i fizicki i psihicki i to moramo iskoristit. Nema isprike.
  • Noel
    19.8k
    Samo da ne glumimo nekakvu gospodu. Treba im se rugat. Ali baš rugat. Pogotovo za ovu besramnu sezonu di uz tolke sudačke očite pogurance ne mogu dalje od četvrtfinala kupa i drugog mjesta u ligi. Na 0:5 se ne smije stat.

Očekujem totalnu razbijačinu na terenu.
  • rokikaciga
    12.1k
    drugog mjesta u ligi.Noel

Ne bih se cudio da ih Rijeka prestigne. Puno su se dignuli i jos mentalni poguranac a tovarima mentalno samoubojstvo.

Sad je 8 bodova razlike. Nakon derbija moguce da ce bit na 5 bodova razlike i igraju derbi na Rujevici pred kraj sezone. Bit ce im krvavo
  • Thor
    2.1k
    slazem se. Ali trebamo dolje bit maksimalno fokusirani i motivirani i ne misliti da su sad u kurcu i da ce biti u depri i da cemo lako.
    Ranjeno i osakaceno magare se moze pocet jako ritat jer ce htjeti se spasiti da ne izgori u štali.
    Tak da treba maksimalno biti fokusiran i koncentriran i rijesit to do kraja mudro i energicno :victory:
  • T90d
    2.8k
    Sad je 8 bodova razlike.rokikaciga

Trenutno je 12 bodova razlike (47-35). Što su u najmanju ruku 4 poraza Hajduga da bi ih ovi stigli. Nakon derbija 9 bodova (nadam se). Ali oni i dalje izgledaju sigurnije na drugom mjestu nego Rijeka na trećem.

Nama je bitno pobijediti otići na 10 bodova, tako da možemo juniore testirati i slagati momčad za ljeto. Za ostale ispod me nije briga. Što se mene tiče može pobjeda u 94.min za kolektivno samoubojstvo na ćućavcu ili prazne tribine u 30.min jer vodimo 3-0 i Torsida preuređuje stadion.
  • rokikaciga
    12.1k
    Trenutno je 12 bodova razlike (47-35).T90d

Tak mi i treba kad sam u 7h ujutro na Zoni. U pravu si, isprike
  • Krizy
    69.1k
    Pobjeda donosi 11 bodova prednosti zbog boljeg međusobnog omjera, a remi ostanak na vrlo vjerojatno 8 bodova prednosti (7+1).

Nadam se da zbog toga Kovačević neće izaći previše oprezno, moramo ovo dobiti i zakucati ih u nove jecaje, poput ovoga ispod:

pxl-030525-132147217.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Nama je X načelno potvrda titule tako da oni su ti kaj bi trebali napast. Kontrolirano i polako kao u prvoj na Poljudu i bude nova fešta na Macoli
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.